X

George Simion (AUR): Este Cozmin Gușă un prieten sau un parazit?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am trecut prin tot felul de acuzații făcute la adresa mea la Gold FM. Totul a început de când a fost povestea legată de condiționarea unei candidaturi la prezidențiale la pachet cu cea de la Primăria Capitalei a lui Cozmin Gușă.

Cea mai nouă, pentru că nu știu dacă va fi și ultima, este cea de azi: aceea că sunt consiliat de un oarecare Bogdan Popescu, consilier al lui Ciolacu.

Nu îl cunosc pe individ, nu îi cunosc pe consilierii lui Marcel Ciolacu și nu aș lucra cu ei pentru că nu prea îmi par competenți. Îl vedeți cu toții pe Marcel Ciolacu și greșelile pe care le face.

Faptul că sunt plasat pe locul doi în intențiile pentru alegerile prezidențiale nu se datorează unor mașinațiuni inventate de unii sau de alții, ci realității din teren: îmi iau treaba în serios în timp ce pleiada de politicieni și așa-ziși consultanți din ultimii ani se ocupă doar de lovituri de palat.

Eu, dacă greșesc, îmi asum, dar important e să nu persiști în greșeală. Și din fiecare greșeală înveți.

Întrebarea la care nu am încă un răspuns este dacă am greșit în privința lui Cozmin Gușă crezând că nu are alt interes decât să aibă un președinte suveranist, primul după Nicolae Ceaușescu, după cum s-a exprimat chiar el, și crezând că este un prieten.

Alții m-au avertizat că sunt naiv și Cozmin Gușă nu vrea să ofere doar sfaturi, ci să ne paraziteze.

Eu prefer să rămân naiv și să îl cred, pe mai departe, un prieten. Timpul decantează mult mai bine lucrurile și voi vedea, la final, dacă am avut dreptate sau nu.

Și Cozmin și doamna Șoșoacă, și doamna Lasconi și domnul Constantinescu sunt bineveniți marți și miercuri, 27 și 28 august, la Parlament, pentru a ieși fum alb din direcția opoziției, pe care interesele PSD și PNL o vor atât de fragmentată.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button