X

Comedie la PSD! Paul Stănescu: Marcel Ciolacu are un IQ peste „media umană”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comedie la PSD. Secretarul general al PSD Paul Stănescu, care a afirmat recent despre liderul partidului, Marcel Ciolacu, că are „o inteligenţă peste medie”, a făcut noi precizări.

Paul Stănescu a fost întrebat marţi, la ce anume s-a referit când a afirmat recent că preşedintele PSD Marcel Ciolacu are un coeficient de inteligenţă peste medie, Stănescu fiind solicitat să precizeze dacă s-a referit la media IQ-ului din PSD sau din politica românească, în general.

„La media, în general, media umană, că nu fac eu medie PSD. Media umană m-am referit Marcel Ciolacu are un IQ foarte ridicat. Nu i l-am măsurat eu, nu l-am măsurat eu, că nu mă pricep, dar are. Şi experienţă politică foarte multă”, a afirmat Paul Stănescu, marţi.

Stănescu a spus anterior, pe 5 august:

”Marcel Ciolacu are calităţi de premier şi am spus lucrul ăsta. Din punctul meu de vedere, poate o să vă spuneţi că sunt subiectiv, poate sunt subiectiv, dar eu asta cred. Are o inteligenţă peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Pe Marcel Ciolacu niciodată nu l-a văzut tentat să facă rău cuiva şi Marcel Ciolacu cred că va fi un preşedinte care va uni toţi românii”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. Da,, cred că individul ar fi cel mai i bun bulibasa pentru neamul țigănesc. Pentru acest neam, are într-adevăr un IQ ridicat, dar pentru români acest individ este o nulitate, o rușine și o pacoste. Și nu ii va uni niciodată acest trădător, acest analfabet și satanist pe români, din contră, este doar o marionetă a sistemului, care ii va dezbina și ii va vinde, așa acum i-a vândut acest partid nenorocit de 34 de ani.

  2. @ ortodoxinfo: De ce pierdeţi timpul cu astfel de nulităţi?

    ”Marcel Ciolacu are calităţi de premier…”.
    Ha! Ha! Ha!
    Erată:
    Marcel Ciolacu are calităţi de prim-sinistru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button