X

Președintele sârb are informații că se pregătește o lovitură de stat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a anunțat că serviciile de securitate ruse i-au transmis informații că în Serbia se pregătesc revolte în masă.

„Astăzi am primit informații oficiale din Federația Rusă, informații transmise și aduse prin canale oficiale. Da, am primit acea informație și ne ocupăm de ea. BIA este responsabilă, oameni specializați în asta în Guvernul Serbiei și în toate celelalte locuri. își fac treaba”, a spus el ca răspuns la întrebarea unui jurnalist dacă a primit un avertisment de la serviciile de securitate ruse că în Serbia se pregătesc revolte în masă cu scopul unei lovituri de stat.

El a mai spus că cetățenii ar trebui să fie lipsiți de griji.

Cei care visează că vor face ceva cu forța, a spus președintele, nu o vor face pentru că Serbia merge inexorabil înainte.

„Nu o pot opri. Și nu o vor opri și nimeni nu o va opri vreodată. Acesta este mesajul meu pentru toată lumea, oamenii nu trebuie să-și facă griji. Mâine ne pot urmări cu calm pe baschetbalistii (meciul de la Olimpiada). ) acasă”, a spus el. preşedintele.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Sper ca Vucic să ”aibă grijă” în binecunoscutul stil sârbesc de toate javrele satanei soros care pun la cale o revoluție portocalie în Serbia. Belgrad 2024 NU ESTE Kiev 2014!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button