X

Europarlamentar AUR: Identitatea digitală este foarte periculoasă, pentru că ea conține tot ceea ce reprezintă o persoană

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a făcut, marți, o serie de declarații despre proiectul de țară asumat de AUR, despre rolul suveraniștilor și patrioților în Parlamentul European, precum și despre pericolul din spatele identității digitale.

Invitat fiind la emisiunea „Vremea adevărului”, Claudiu Târziu a explicat că valorile asumate de partidul AUR- libertatea, familia, națiunea și credința- trebuie apărate și în țară, dar și în Parlamentul European.

În viziunea liderului AUR, un exemplu de măsură care lezează libertatea este identitatea digitală, cum se întâmplă în China cu identitatea electronică și controlul social.

„Identitatea electronică este periculoasă pentru ca ea conține tot ce reprezinți ca persoană. De la datele biometrice, culoarea ochilor, amprente, până la cele referitoare la starea ta de sănătate sau la comportamentul tău de consumator. Toate aceste informații sunt într-un singur loc și îți fac un profil foarte exact, cu care ești controlat.

În baza acestei identități, se face și un credit social. De exemplu, ai 100 de puncte dacă ești o persoană care corespunzi din punctul de vedere al regimului de stat.

Din acele 100 de puncte, s-ar putea să pierzi un număr, din anumite motive pe care nici nu ești conștient că le-ai făcut. De exemplu, ai ieșit mai devreme de la serviciu și se scad puncte. Ai traversat pe roșu. Se mai scad puncte. La un moment dat, te trezești că ai un număr insuficient de puncte ca să călătorești cu mijloacele de transport, să călătorești în alte țări, să te cazezi în anumite hoteluri. Ești controlat ca persoană și poți să fii desființat ca persoană. Nu este SF! Se întâmplă astăzi în China!”, a explicat europarlamentarul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, există semne potrivit cărora modelul din China este urmat și de UE, cum se întâmplă în cazul identității digitale.

„Identitatea digitală, portofelul digital, pașaportul de sănătate- nu sunt altceva decât insturmente de control asupra persoanei. Eu, în calitatea mea de conservator, care are între valori libertatea, nu pot sa accept ceva ce îmi lezează libertatea. Pentru libertatea mea, mă bat până la capăt”, a subliniat europarlamentul Claudiu Târziu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Tot sistemul e periculos, nu doar identitatea digitală, pentru că e făcut pentru robie și pentru a ucide. Sistemul medical mutilează, otrăvește ucide, sistemul politic fură, trădează, acoperă ucigașii care le dau comenzille, sistemul bancar inrobeste, sistemul media trișează, minte, dezinformează. Asta e democrația construită de bancheri, lagărul unde sclavii au drepturi pe hârtie, unde se duc să voteze oamenii bancherilor, unde doctorii sunt ucigași și asasini plătiți, unde jurnaliștii spun numai minciuni, și unde vei ajunge să stai închis ca un șobolan mort, în orașe de tip lagăr de 5 minute, fără bani cash, urmărit de camere video, eventual și cu o duzina de cip-uri implantate pe șest de doctorii ucigași după ce te au păcălit sa te vaccinezi. Trebuie să recunoaștem că băieții s-au ținut de treabă, de la revoluția mortaciunilor franceze,, ne – au imbrobodit să credem că trăim în democrație,, deși ghilotina e ascunsă după colț, de fapt, acum e la vedere. Da și spectacolul ăla a fost tare cu Maria Antoaneta ghilotinata, cântând ca o cucuvea în palatul ala oribil, cântecul ăla satanic ! Da cine știe, poate ne face o bucurie și îl ia pe Macron după ea, vedea l-as mort, cu capul unde ii sunt picioarele !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button