X

Clanurile interlope fac legea în România! Poliția e condusă de slugi politice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Localitățile din România sunt terorizate de tot felul de clanuri interlope, în timp ce Poliția Română asistă impasibilă la aceste acte de vandalism și violență. Totul pleacă de la vârf.

PNL și PSD au pus la vârful ministerului de Interne gluga de coceni, Cătălin Predoiu, secondat de impostorii Bogdan Despescu și Benone Matei. Cei doi șefi din Poliție au pus în fruntea IPJ-urilor tot felul de interlopi în haina legii, care la rândul lor fac servicii politice sau chiar sunt partenerii acestor grupări criminale. Mulți dintre acești șefi de IPJ sunt numiți interimar, astfel pot fi controlați politic și puși să facă tot felul de infracțiuni în interesul monstruoasei coaliții PSD-PNL și al clanurilor interlope care aduc voturi în campaniile electorale.

Scandal de proporții într-un cunoscut club din Iași! În timpul unui concert de manele, s-a iscat o bătaie cumplită cu bâte și pumni. Mai multe femei și copii au fost loviți în timpul scandalului. 

După miezul nopții, în timp ce cânta Leo de la Roșiori, un artist celebru, zeci de persoane de etnie romă au înconjurat localul.

Atacatorii aveau fețele acoperite cu eșarfe și erau înarmați cu bâte și gaze lacrimogene. Bărbații au provocat o panică generală, iar oamenii prezenți la concert au încercat să fugă cât mai repede.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, a fost o reglare de conturi între două clanuri periculoase din oraș.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Țiganii criminali,, nomazi, fără țară, care practică magia neagră, vrajitoria, comit jafuri,, tâlharii,, sunt proxeneti, hoți și ucigași trebui expulzați de pe teritoriul României, iar folosirea în mod abuziv a etniei române pentru a prezenta acest neam de criminali în străinătate trebuie să înceteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button