X

Anglia arde din cauza imigrației si musulmanilor: Ciocniri violente cu Poliția și cu activiștii pro migranți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În mai multe oraşe din Regatul Unit au avut loc sâmbătă ciocniri între forţele de ordine şi manifestanţii împotriva imigraţiei şi a musulmanilor, în contextul tensionat de după atacul de luni de la Southport în care trei fetiţe au fost ucise cu lovituri de cuţit, relatează AFP.

Protestele au început după ce au circulat zvonuri despre religia agresorului, adolescentul de 17 ani Axel Rudakubana.

Deşi guvernul laburist de la Londra a anunţat o poziţie fermă împotriva „urii de extremă dreaptă”, au urmat trei zile de violenţe – marţi la Southport, miercuri la Londra şi în alte localităţi şi vineri la Sunderland.

Au urmat, sâmbătă, evenimente similare la Liverpool, Manchester şi Belfast. Demonstraţii au avut loc şi la Leeds, în nordul Angliei, Nottingham, în centru, şi Portsmouth, în sud.

Manifestaţiile au fost prezentate pe larg în reţelele sociale de lideri ai dreptei radicale, cum ar fi Tommy Robinson, fostul şef al Ligii de Apărare Engleze.

În unele cazuri, mişcările antirasiste au organizat contramanifestaţii, iar situaţia a degenerat; la Liverpool, un fotoreporter al AFP a văzut cum forţele de ordine au fost atacate cu scaune, cărămizi şi alte obiecte contondente. Poliţia a raportat că mai mulţi agenţi au fost răniţi.

Poliţia a încercat să se interpună între cele două tabere la Manchester şi la Nottingham. La Hull, în nord-est, manifestanţii au spart geamurile unui hotel folosit ca adăpost pentru azilanţi. La Belfast, în Irlanda de Nord, s-a aruncat cu petarde în timp ce se un grup de antimusulmani şi unul de antirasişti se provocau reciproc.

Sloganul folosit în multe din cele peste 30 de chemări la protest a fost „Enough is enough!” (cu sensul de „ce-i prea mult e prea mult” sau „ajunge!” – n. red.).

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Teroarea, mijloc de guvernare ieșit din mintea îndrăcită a jidovilor care au făcut *revoluția Franceză*.Preluat de aceeași și aplicat în Europa și N Amerik 2016-2024.

  2. Pentru ei este târziu să se mai revolte acum împotriva migranților, când au deja non-europeni născuți acolo din părinți migranți sau chiar bunici migranți și când migranții sunt deja un procent masiv din populație. Însă PENTRU NOI NU ESTE TÂRZIU. Am putea învăța din experiența lor, avem ceva timp dar nu prea mult. Dar CINE să priceapă asta, un popor de oi bete și confuze care se lasă călărit de mafia khazară prin slugoii lor români trădători de țară?

  3. Cine a adus arabii în Europa și în UK ?? Evident,, evreii ! De ce ne urăsc arabii ?? Pentru ca guvernele noastre și al UK sprijină Israelul și uciderea în masă a arabilor. Cine a creat comunismul ?? Evreii !! Cine a mutat baza industrială din SUA în China și a cumpărat politicienii americani,, care au dat legi împotriva americanilor ?? Evreii care dețin Federal Rezerve, sistemul monetar din SUA și Aipac. Cine a creat Agenda 2030, pentru a distruge Europa, SUA,?? Evreii de la WEF, împreună cu evreii de pe Wall Street, cu evreii care conduc SUA, NATO, UE și vor sa instaureze noua ordine mondială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button