X

Vor să anunțe lumea-n aer, inainte de alegeri: SUA cred că Iranul va ataca Israelul în zilele următoare ca răzbunare pentru uciderea liderului Hamas Ismail

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administrația președintelui american Joe Biden consideră că Iranul va ataca Israelul în zilele următoare ca răzbunare pentru uciderea liderului Hamas Ismail Haniyeh la Teheran la începutul acestei săptămâni și că atacul va fi mai puternic decât cel din aprilie, scrie presa ebraică citând înalți oficiali americani.

Oficialii anonimi au declarat că Washingtonul este gata să ajute Israelul să oprească un potențial atac al Iranului și al grupurilor pe care le sprijină în regiune, inclusiv Hezbollah în Liban și Hamas în Palestina, relatează portalul Walla.

Oficialii spun că răspunsul va fi probabil mai mare decât cel din noaptea de 13 spre 14 aprilie, deoarece este probabil să includă Hezbollah.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button