X

Marius Lulea (AUR): Când un bărbat lovește o femeie la Jocurile Olimpice ne dăm seamă că limita a fost depășită

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jocurile Olimpice ar trebui să fie un etalon al sportivității și al respectului, dar am ajuns într-un punct în care absurditatea a atins apogeul. Într-o lume normală, bărbații și femeile concurează separat în sporturile de contact pentru a asigura echitatea și siguranța tuturor participanților. Însă acum, suntem martorii unei situații de neconceput: un bărbat biologic, care se identifică drept femeie, intrând în ring pentru a lupta cu o femeie.

Ca și creștin și susținător al normalității, consider că acest lucru nu este doar nedrept, ci și periculos. Dumnezeu a creat bărbatul și femeia cu diferențe fizice distincte, care nu pot fi ignorate sau șterse prin tratamente hormonale. Permițând astfel de confruntări, compromitem nu doar siguranța sportivilor, ci și principiile fundamentale ale sportului și ale bunului simț.

Femeile au luptat de-a lungul istoriei pentru dreptul de a concura în sporturi și pentru a fi tratate cu respect și echitate. Acum, aceste lupte sunt puse în pericol de o ideologie care ignoră realitățile biologice evidente. Este revoltător și trist să vedem cum forțele progresiste împing această agendă până la punctul în care un bărbat lovește o femeie în ring, în numele corectitudinii politice.

Trebuie să ne întoarcem la valorile fundamentale și să protejăm adevărata echitate în sport. Femeile merită să concureze între ele, fără teama că vor fi puse în pericol de o competiție inechitabilă. Jocurile Olimpice ar trebui să fie despre excelență și respect, nu despre experimente sociale periculoase. Să ne ridicăm vocea și să spunem clar: când un bărbat lovește o femeie la Jocurile Olimpice, limita a fost depășită.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. cât o mai cocoloșește. ea a ales. trebuia de la început să nu se lupte cu el în ring. una e când un bărbat lovește o femeie fara motiv și alta când alege ea, in acest caz, competiția sportivă. nu uita, că sunt și cazuri când anumite femei sunt mai tari că mulți barbati

    1. Acesta-i rolul femeii, dat de Creator?! Cariera, sporturi de contact, lupta armata pe fronturi, plimbat câini de sfoara ?!?!

  2. Nu fiti naiv,domnule.Satanistii nu au nici o limita.Ceea ce ma nedumereste este ce cauta acele femei sa se lupte in ring cu niste barbati.In asa hal le-au pervertit nenorocitii astia de bani?

  3. O imensa ipocrizie.Acele femei ,delegatia si staful lor stiau cu cine se lupta deci puteau sa nu intre in ring.Delegatiile tarilor respective puteau sa paraseasca sataniada , nu sa stea cu fundul in doua luntre.Mai ales Ungaria care se da mare luptatoare suveranista si in care Orban face un mare circ ,latra peste tot ,dar mereu pupa papucul satanistilor.Valabil si pentru Erdogan,Putin si toti ca ei.Am senzatia ca toti ne iau de prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button