X

Identitatea creștină, ștearsă de pe posterul Jocurilor Olimpice 2024

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nimic întâmplător. Identitatea creștină lipsește de pe posterul Jocurilor Olimpice, Domul Invalizilor din Paris fiind reprezentat fără cruce.

De altfel, în posterul realizat de artistul frances Ugo Gattoni lipsește cu desăvârșire orice simbol identitar. În imaginea viu colorată nu există niciun steag sau vreun însemn religios.

În schimb, în posterul oficial se văd avioane survolând cerul Parisului.

Sportivii medaliați la Jocurile Olimpice primesc acest poster.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

12 comentarii

  1. Acum intelegwm de ce străbunicii noștri făceau acele cruciade împotriva necrediciosilor și că trebuie să ne apărăm credința și neamul și că toate țările, toată Europa este sub asediul acestor anticrestini. Pericolul este mai mare acum decât atunci, deoarece dușmanul luptă cu arme perfide, s-a transformat în înger de lumină și vine ca prieten, pretinde că este bun, tolerant și vrea pace, dar el vine cu latul pregătit pentru a sugruma blandul și naivul creștin care se încrede în falsa lui prietenie.

    1. Cruciadele erau făcute de ereticii papistași,substratul fiind cel de acaparare de noi teritorii și jaful bisericilor Ortodoxe, furt de sfinte moaște, sfintite odoare etc.

  2. Cel mai mare dușman al Bisericii Ortodoxe este „biserica” „catolică”, cea cu cruciadele și cu inchiziția!

    1. Cel mai mare dușman al bisericii ortodoxe este diavolul și agenții lui care au creat inchiziția. În ceea ce privește biserica catolică și catoliciii, eu cred că îi putem considera frați în Hristos, la fel ca și pe protestanți, iar la ceasul judecății Dumnezeu va dezvălui cine a avut credința adevărată și va primi cununa vieții veșnice.

      1. @magda
        ratacirile papistasilor:

        referitoare la Dumnezeu:
        – hulesc pe Dumnezeu Sfantul Duh prin filioque, astfel zicand ca Dumnezeu Duhul Sfant este mai mic decat Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Fiul; care duce la eresul lui macedonie.
        Adevarul: Cele Trei Ipostasuri sunt Egale, Unite, Nedespartite si Neamestecate intr-O Singura Fiinta.
        cine graieste altfel, huleste pe Dumnezeu Duhul Sfant, pacat care nu se va ierta in veacul acesta si nici in cel ce va sa vie.

        – prin picturi hulitoare, faurite de de „artistii” lor popanari, prin care l-au introdus demiurgul gnosticilor (mosul ala), ca reprezentare a Lui Dumnezeu Tatal, ca sa induca idea ca Dumnezeu Fiul este mai decat Dumnezeu Tatal; lucru care va duce inevitabil la eresul lui arie;

        – ei aseamana Dumnezeirea Intreit Sfanta cu simboluri omenesti, precum: triunghiuri (cu un ochi sau fara), noduri, cercuri incrucisate s.a.

        se prefac ca o cinstesc mai mult decat noi pe PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu, zicand ca ea s-a nascut fara pacatul stramosesc; dar mai rau o hulesc.

        folosesc mestesugul sculpturii pentru a „reprezenta” pe Sfintii Domnului, prin care „artisitii” lui peste prajit slutesc chipul sfinteniei.

        pe Sfintii Ingeri ii reprezinta ca pe niste copilasi (adesea goi), precum era reprezentat dracul de cupidon; acest lucru aratand si patimile pedofile in care se scalda acestia.

        au mai inventat ei un loc intermediar intre Rai si Iad.

        privind portul lor, vezi ca se aseamana foarte mult cu fratiorii lor jidani.

        protestantii, pe langa ratacirile pe care le-au preluat de la tatucii lor, papistasii, si-au mai inventat si ei altele:
        – o hulesc pe PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu, de zici ca sunt o legiune de draci;
        – hulesc si leapada pe toti Sfintii Domnului, Sfintii Ingeri si Sfanta Cruce;
        – s-au apucat sa tina sambata, ca jidanii; au citit si ei Vechiul Testament si zici ca au redescoperit lumea; de parca Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti nu stiau pe de rost toata Sfanta Scriptura, atunci cand au pus pravilele Adevaratei Biserici;
        – unii dintre ei sunt arieni declarati, hulind pe Dumnezeu Fiul, precum o facea arie, nestorie si cum o fac spurcatii de mahomedani.

        papistasii ii poti numi protoprotestanti, daca vrei.

        iar protestantii, luati individual, au devenit fiecare dintre ei un fel de mini papa, care se crede Dumnezeu pe pamant, care baga si scoate ce vrea el din Sfanta Scriptura.

        lucruri din astea sustin „fratii dumitale”.

        sa mai spun si ce au facut tarilor cu adevarat crestine (ortodoxe)?

        sa spun cum au jefuit Imparateasa Cetatilor in secolul XIII?
        sa spun cum au incercat sa cotropeasca Sfanta Rusie, cand aceasta era invadata de mongoli de la est si de mahomedani le sud?
        sa spun ce au facut in Transilvania?
        citeste vietile Sfintilor Transilvaneni din Calendar si vei afla cine sunt „fratii tai”.

      2. „Frați în Hristos ”pe papistași și protestanți? niciodată!!!! ei se închină altui Hristos nu celui care ne închimăm noi ortodocsi care avem cugetul lui Hristos. Nu trebuie să avem nimic în comun cu ei, nu trebuie să-i urâm și noi știm încă de acum cine are credința adevărată ”Cel care se închină Tatălui în Duh și Adevăr” punct

  3. Dacă vom rămâne la stadiul ăsta de divizare și nu ne vom respecta și accepta unii pe alții, noi creștinii vom pieri. Dușmanii noștri sunt mai puternici decât noi tocmai din cauza faptului că noi suntem divizati, iar ei sunt uniți și luptă cu toate forțele împotriva noastră.

    1. @magda papistasii, toti sectarii si schismaticii s-au rupt/divizat de Adevarata Biserica, prin prostiile, fanteziile si minciunile pe care le sustin de peste un mileniu.
      ce vina avem noi?

      Dumnezeu, Iisus Hristos, a spus ca Mireasa Sa nu va fi infranta niciodata.
      dumneavoastra nadajduiti in carele si calaretii lui faraon, crezand ca aceia va vor scapa de Nabukodonosor, iar pe Domnul ignorati complet.

      aminti-va: de ce a cazut Imparatia Romana Ortodoxa?
      pentru ca a incercat sa se uneasca cu papistasii, astfel Domnul a lasat Imparateasa Cetatilor (Constantinopolul) sa cada in mainile turcilor spurcati.

      compromisul in materie de credinta e cea mai mare lepadare si uraciune inaintea Adevaratului nostru Dumnezeu in Treime Slavit.

  4. Dar ce este figura demonica fara ochi care e simbolul Olimpiadei? Este femeie, este barbat, este ceeace este adica drac? Numai dubiosenii la Olimpiada asta mai rau ca in alti ani!
    Pacat ca sportivii crestini nu vor sa fie de partea lui Hristos si iau medalii din mana Satanei dar pe urma fac Crucea. Cui se inchina? Ce o sa faca cu medaliile acelea?
    La cum credem si ne comportam deaceea sterg cu jos pe noi toti paganii. Ei ne fac un mare bine aici – ne arata starea noastra de hal!
    Multe lucruri din inimile oamenilor vor fi dezvaluite in curand sub presiune si adversitate. Dumnezeu sa ne ajute sa nu tradam pe Hristos si pe cei care se clatina in fata dorului de slava desarta sa ii indrepte Dumnezeu ca sa dea exemplu bun si sa nu isi piarda sufletele!
    „Ce va da omul pentru sufletul sau?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button