X

Senatorul Sorin Lavric (AUR), despre decăderea morală a Europei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizarea ediției 2024 a Jocurilor Olimpice de vară de către Franța a fost un nou prilej de manifestare a decăderii morale în care a ajuns Uniunea Europeană în ultimii ani sub presiunea ideologiei progresiste, declară senatorul Sorin Lavric (AUR), într-un comunicat primit pe adresa redacției.

Potrivit acestuia, fairplay-ul care ar trebui să caracterizeze orice competiție sportivă s-a transformat într-un atac mârșav la adresa credinței a milioane de oameni.

Redăm integral comunicatul de presă:

„Organizarea ediției 2024 a Jocurilor Olimpice de vară de către Franța a fost un nou prilej de manifestare a decăderii morale în care a ajuns Uniunea Europeană în ultimii ani sub presiunea ideologiei progresiste care a acaparat mințile și a pângărit sufletele tuturor celor care ar trebui să fie gardienii conservării și protejării demnității umane și a valorilor creștine tradiționale.

Pentru o seară, din capitala culturii, a eleganței și rafinamentului, Parisul s-a transformat într-o capitală a grotescului, a ridicolului ridicat la rang de artă dezvăluind, la propriu, goliciunea intelectuală și spirituală a celor care se prezintă în fața întregii lumii drept reprezentanți ai diversității și modernismului.

Astfel, fairplay-ul care ar trebui să caracterizeze orice competiție sportivă s-a transformat într-un atac mârșav la adresa credinței a milioane de oameni, o blasfemie aplaudată la scenă deschisă de toți cei și-au făcut un scop din distrugerea tradițiilor, a culturii, a valorilor morale și a creștinismului ca religie.

De aceea, este nevoie acum, mai mult decât oricând, ca toți cei care luptă pentru apărarea valorilor morale să fie uniți în fața noului val de ură pe care progresiștii, sub pretextul diversității și al multiculturalismului, îl propagă în politică, societate, sport sau cultură, iar Europa trebuie să redevină un spațiu al luminii”, a transmis senatorul Sorin Lavric (AUR).

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Și “lumina” asta, ce sa fie? Creștino-dictatura promovată de AUR și prietenii din fosta CpF? Oho, dacă ar putea, mâine ar introduce legea blasfemiei care era inclusă în “programul” CpF. Nu, mulțumim!!!

    1. Lasă, lasă tu, cel de curând “ieșit în lumina” printre fratii tăi bulani !Te arde familia instituită de Dumnezeu ?!Pasol na turbinka !

    2. care dictatura crestina, penalule? da exemple!
      scursuri sataniste, ca tine, mereu arunca cu vorbe fara sa aduca dovezi sau sa dea exemple.

      te va lasa Adevaratul Dumnezeu sa fii calarit permanent, fix de cei pe care ti-i doresti; pentru ca asta e pofta ce-ai poftit.

      dar sa nu strigi dupa ajutor, cand vei fi violat (si la propriu si la figurat) de stapanii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button