X

Ziua Imnului Național „Deșteaptă-te, Române!” – George Simion transmite un mesaj de Unitate și Implicare! Îi vor răspunde românii sau vor rămâne la stadiul de șoșoci?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi, 29 iulie, România sărbătorește Ziua Imnului Național – „Deșteaptă-te, române!”. Este, pentru noi, o zi specială, dedicată unui simbol de neprețuit al identității noastre naționale, un imn ce a însuflețit românii de-a lungul timpului în cele mai grele momente ale istoriei noastre.

Ziua Imnului Național trebuie să devină, mai ales anul acesta, un apel către deșteptare, o chemare la conștientizare și acțiune pentru noi toți!

„Deșteaptă-te, române!” nu este doar un titlu, este un veritabil îndemn de chemare la trezire și responsabilitate. Versurile scrise de Andrei Mureșanu sunt mai actuale ca niciodată și ne îndeamnă să fim vigilenți, să ne apărăm drepturile și să fim uniți în fața provocărilor.

Ziua Imnului Național este mai mult decât o sărbătoare: este un moment de reflecție și un prilej de a ne reaminti valorile care ne unesc! Să fim conștienți de puterea noastră și să acționăm cu curaj și determinare! Viitorul României este în mâinile noastre.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul unui an crucial, marcat de alegerile prezidențiale și parlamentare, este esențial să înțelegem profund mesajul acestui imn și să acționăm în consecință.

Anul acesta avem ocazia să ne exprimăm voința și să contribuim decisiv la schimbarea viitorului țării noastre prin vot. Alegerile sunt o oportunitate de a ne face vocile auzite și de a alege lideri care să ne reprezinte cu adevărat interesele.

Este momentul să vă asumați rolul de cetățeni activi, pentru că ignoranța și indiferența nu mai sunt opțiuni de luat în seamă!

Viitorul României depinde de fiecare dintre noi. Este vital să ne reamintim că binele comun trebuie să primeze! Să ne ridicăm, să ne inspirăm din versurile imnului și să luptăm împreună pentru dreptate, libertate și demnitate.

În acest spirit, fac un apel către toți românii: să fim atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să ne implicăm activ în comunitățile noastre și să ne exercităm dreptul de vot cu responsabilitate. Să nu uităm că fiecare vot contează și că fiecare dintre noi poate face o diferență.

Să fim demni de moștenirea lăsată de înaintașii noștri și să continuăm lupta pentru o Românie mai bună!

Așadar, dragi români, să ne deșteptăm și să acționăm! Să fim vigilenți, uniți și implicați!

Să fim adevărați patrioți, așa cum ne îndeamnă imnul nostru național. „Deșteaptă-te, române!” – un îndemn care trebuie să ne călăuzească fiecare pas!

George Simion

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button