X

Cardul cu limită a cheltuielilor – Semn al timpurilor în care trăim

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 2019, compania suedeză Doconomy, în colaborare cu Secretariatului ONU privind Schimbările Climatice (UNFCCC) și MasterCard, lansa primul card de credit din lume cu o limită a cheltuielilor în funcție de amprenta de carbon, DO Black.

DO Black nu numai că ajută utilizatorii să urmărească și să măsoare emisiile de CO2 asociate achizițiilor lor, dar pune și o limită impactului climatic al cheltuielilor lor.

Doconomy a lansat două versiuni ale cardului. Unul doar urmărește amprenta de carbon pe măsură a cheltuielilor, iar celălalt, numit Do Black, face pasul suplimentar de a stabili o limită dură a cheltuielilor anuale in funcție de amprenta de carbon a cheltuielilor anuale. Odată atinsă limita prestabilită, cardul de credit nu mai poate fi folosit.

Sistemul extrage codul categoriei comerciantului de unde se execută tranzacția, apoi face un calcul bazat pe amprenta generală de carbon a industriei, indiferent dacă cumpărați ceva de la un fast-food, un magazin de îmbrăcăminte sau o companie aeriană.

Limita se bazează pe un calcul specific fiecărei țări cu privire la cantitatea de carbon pe care fiecare cetățean o poate emite astfel încât să poată fi atins obiectivul pentru 2030 de reducere a emisiilor de carbon la jumătate.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. Acești indivizi nu au nici un drept să facă aceste lucruri, să ne controleze, să ne fixeze limite bazate pe invenții și agende false de schimbări climatice și poluare. Nu au nici un drept să ne impună nouă taxe pentru carbon, interdicții și limite pentru comerț, circulație și alt aspecte ale vieții noastre pe acest pământ, atata timp cât ei dețin corporații, care au distrus mediul pentru zeci și sute de ăni, au finanțat războaie, au exploatat resursele unor țări și continente întregi pe care le au distrus și le au sărăcit într-un mod îngrozitor, cel mai recent exemplu fiind războiul din Gaza dus de către statul terorist Israel și de aliatul său statul terorist SUA. Dacă ei vor să implementeze acest sistem tiranic cetățenilor de rând, atunci vom cere și noi eliminarea corporațiilor care poluează planeta, desființarea organizației teroriste NATO, care finanțează și creaza războaie și distruge mediul, desființarea fabricilor de armament și a tuturor rachetelor și bombelor nucleare deținute de toate țările și ștergerea tuturor datoriilor externe ale statelor la Fondul Monetar Internațional și crearea unui nou sistem financiar fără dobânzi, taxe și impozite, pe baza muncii și resurselor deținute de fiecare țară care să devină liberă și suverană și dispariția clasei de oligarhi și de plutocrati îmbogățiti prin războaie, exploatarea resurselor și înființarea bancilor, fără drept, în statele și țările exploatate.

  2. Stau si ma gandesc, cam cat de cretin ar putea fi un progresist, tefelist sau trotinetist, ca sa accepte de bunavoie un astfel de card, prin care, pe langa controlul total al cumparaturilor sale, sa-i mai limiteze si proprii sai bani pe motivul de noaptea mintii, potrivit caruia si-a depasit cota de carbon alocata! Probabil ca, am avea de a face cu “prostie in stare pura” intr-un astfel de caz!

    1. Era o fata la aparatul de reciclare de la Mega Image (acela unde reciclezi ca sa iei inapoi banii pe care ti-au luat mai inainte pe ambalaj, idee “excelenta” direct din “1984” sa te forteze sa reciclezi) care mai avea putin si plangea ca se stricase aparatul. Vanzatoarele si doamna de la securitatea magazinului s-au oferit sa ii dea banii pe sticlele de reciclat ca sa o linisteasca la care fata disperata se plange: “Nu ma intelegeti!! Eu chiar VREAU sa fac acest lucru [sa recicleze]”.
      Oamenii nu sunt prosti ci sunt hipersensibilizati pe aceasta problema si da, sunt multi care vor dori acest card si vor plange ca nu-l au. Constiinta ne arde pe toti pentru diverse probleme, daca in public suntem acuzati de diverse lucruri stabilite inainte de “leaderi” ca sunt “grave pacate” foarte multi, mai ales cei sensibili, vor ceda nervos si se vor conforma “noii constiinte mondiale”.
      In textul “Marsul Distrugatorului” (care este si pe Ortodoxinfo), in care se prezinta planul de batalie al Diavolului contra oamenilor (prin 1909), o directiva foarte importanta a acestuia catre un corp de demoni numit “Sarpele Negru” era sa hipersensibilizeze o anumita categorie de oameni, fete tinere, sensibile si inteligente care ar fi cu precadere pentru o viata spirituala (in alte conditii decat in lumea moderna), deci probabil chiar fetele care in alte conditii ar crede cu ardoare si s-ar ruga prin manastiri, sa le umple de amaraciune impotriva barbatilor (care erau distrusi anterior prin desfranare) si sa le faca sa ii acuze pe aceia de lipsa caminului si a familiei (teoretice) de care pe aceste fete barbatii “le-ar fi vaduvit”. Si pe urma sa le manipuleze si in alte directii dupa ce le-au recanalizat sensibilitatea, mai ales ca zicea Uratul ca femeile prin sensibilitatea lor risca sa ghiceasca ce se intampla doar pentru ca sunt mai credule propriilor sentimente.
      Iata cum are acum si fete care plang si CRED in reciclare si alte obiective globale (Greta T si multe altele) care prin exemplul lor sincer suferind pentru cauzele aduse la inaintare de globalisti sunt o noua armata de “mucenite” (care poate ar fi fost chiar mucenite ale lui Hristos prin firea lor) care constientizeaza lumea de “pacatele” prestabilite de noii lideri la sfatul apropiat al demonilor.
      Deci nu pe prosti se bazeaza Diavolul ci pe cei inteligenti, neinformati, hipersensibilizati, cu o constiinta vie rapita de directii straine si haotice. Si face asta de ceva vreme … si are succes! Si noi sa ne mintim ca numai pe prosti ii prinde cu idei din astea, cand vedem ce succese au legiunile lui asupra omenirii pai…. ne mintim singuri!
      Exista oameni inteligenti si plini de ravna furati de diavoli si pusi sa cerseasca pentru cauzele globalismului! Pai numai pe Greta T, care e autista, daca in loc sa ii aduca acasa numai brosuri ecologice si sa o isterizeze, parintii o invatau sa se roage si sa creada in Dumnezeu, ea cu puterea ei de concentrare si obsesie, va dati seama ce putea sa faca? Ca in neputinta se savarseste harul lui Dumnezeu. Dar asa, este o “preoteasa” a noii agende mondiale, deja stantata ca “autista si deci neinteleasa”pentru cazul in care ar deveni neascultatoare sefilor ei, o sclava ca femeia cu duh pitonesc care facea bani stapinilor ei (si scot demonii din ea Sfintii Apostoli). Si ca ea sunt multi altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button