X

Ambasadorul rus la ONU: Zelenski să se grăbească dacă vrea pace. Nu va primi ceva mai bun

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moscova este de părere că o cale diplomatică este de preferat pentru soluționarea conflictului ucrainean, pentru că disponibilitatea Kievului de a purta negocieri se încadrează în poziția Rusiei pe această problemă, a spus reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, citat de Vzgliad.

„Aș dori să precizez de la bun început că, luată ca atare, disponibilitatea pentru negocieri despre care a vorbit regimul de la Kiev se încadrează în poziția noastră, conform căreia calea diplomatică reprezintă varianta preferată pentru rezolvarea conflictului din Ucraina”, a spus el la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU.

Nebenzia a subliniat că, spre deosebire de Kiev, partea rusă nu a refuzat niciodată negocierile. Dacă președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este cu adevărat pregătit pentru un dialog cu Moscova, el are, în acest caz, propunerile exprimate de președintele rus Vladimir Putin.

„Îl sfătuim să se grăbească. Este mai mult ca sigur că Ucraina nu va primi ceva mai bun”, a spus diplomatul. El a mai adăugat că sub nici un pretext Rusia nu va fi de acord cu o încetare preliminară a focului.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button