X

Sorin Lavric: Lipitoarea Muraru se zbate pentru o nouă sinecură

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Discipol, alături de fratele său geamăn, al infractorului Relu Fenechiu, fandositul și plagiatorul Alexandru Muraru, a ieșit la luptă pentru o nouă sinecură în viitorul Parlament. Simțind că se apropie sfârșitul epocii Iohannis și că ar putea, la o adică, să rămână fără ”coledzi” dacă în PNL se întâmplă vreo lovitură de ”palat” până la alegerile parlamentare, ipochimenul Muraru încearcă să se facă util partidului și-l atacă mișelește pe liderul AUR, George Simion, poate, poate mai crește și ostașul Ciucă câteva procente în sondaje până reușește să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale direct de pe locul patru, unde este cotat în acest moment de către toate institutele de sondare a opiniei publice.

Dar, dacă tot și-a luat un așa avânt spectaculos încât a aterizat direct la Parchetul General, șmecherașul de Muraru poate îi face o plângere penală și colegului său de partid, Rareș Bogdan, care la alegerile europarlamentare din anul 2019 a dat în scris că imediat ce liberalii vor ajunge la guvernare vor tăia pensiile speciale în numai 30 de zile. Însă, ce să vezi, surpriză mare, suntem în anul 2024, iar întâiul special al țării, ostașul Ciucă, încasează 18.468 lei lunar de la Ministerul Apărării, adică peste 3.700 de euro, doar din pensia specială.

Cei care au înșelat și trădat poporul român sunt chiar lipitorile precum frații Muraru care, pentru a obține tot felul de sinecuri bine plătite din bani publici, au călcat în picioare toate principiile și valorile, așa-zis liberale, iar astăzi se pretind a fi moraliștii de serviciu ai societății românești. De aceea, la alegerile parlamentare din toamna acestui an toți acești fățarnici și ipocriți, care au populat inutil timp de 34 de ani toate instituțiile statului român, trebuie să dispară din viața publică.

 

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button