X

ALERTĂ!!! Apare cardul european de vaccinare, din septembrie 2024. Proiect pilot în cinci state UE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un proiect pilot privind lansarea cardului european de vaccinare va fi implementat, din septembrie 2024, în cinci state UE, anunță euvabeco.eu.

Potrivit sursei citate, proiectul pilot se va desfășura pe o perioadă de 2 ani, urmând ca din 2026 să fie extins în toate statele membre.

Pentru început, cardul european de vaccinare va fi lansat în toamna acestui an în cinci țări UE. Este vorba despre Letonia, Grecia, Belgia, Germania și Portugalia.

Este interesant de menționat că, așa cum rezultă din informațiile disponibile pe euvabeco.eu, ideea unui card european de vaccinare a apărut încă din 2018, înainte de pandemie, când Consiliul European a propus mai multe direcții de acțiune.

Ulterior, din 2019, a fost demarat un proiect finanțat de Agenția Europeană pentru Sănătate, privind implementarea unui astfel de card de vaccinare. Studiul a urmărit analizarea documentelor de vaccinare existente, dar și evaluarea acceptării publice și dezvoltarea unor strategii pentru implementarea la nivelul UE.

Folosind rezultatele studiului din 2019, EUVABECO lansează acum cardul european de vaccinare în cinci state UE, urmând ca din 2026 să fie extins la toate statele membre.

Europarlamentarii AUR se opun

Pașaportul de vaccinare revine. Acum, într-o nouă prezentare.

Cei care ne acuzau pe noi, ăștia care mirosim mai repede apucăturile totalitare, că sîntem conspirationiști, ar trebui să-și înghită vorbele.

Cardul nu este decît un mijloc de constrîngere și control.

În timpul plandemieî am reușit să blocăm o lege care instituia certificatul verde de vaccinare.

În următorul exercițiu de supunere nu va mai exista posibilitatea de a face asta, a declarat Claudiu Târziu, europarlamentar AUR.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Celelalte țări trebuie să fie solidare cu cele incercate de o astfel de pacoste. Acesta este și un test social menit să ne încerce vigilenta.

    Dacă, știind ce e cu covidul, nu manifestăm solidaritate și nu reacționăm, atunci ne vor zdrobi pe toți cu aceste măsuri. Sunt necesare multe articole pe această temă, traduse în toate limbile. Nu popoarele acestea își doresc așa ceva, ci stăpânii din fruntea acestora.

    Se dorește învrăjbirea categoriilor sociale prin impunerea unor legi antihristice, în opoziție cu poruncile evanghelice ( iubirea lui Dumnezeu și iubirea aproapelui). În fața lui Dumnezeu, nu ne vom putea îndreptăți spunând că ne-am îndeplinit doar obligațiile de serviciu. Indiferent dacă suntem medici, profesori, ziariști, polițiști, politicienii etc, dacă lucrăm împotriva poruncilor evanghelice, vom da răspuns.

    1. Cum se opun europarlamentarii AUR dacă domnul Claudiu Târziu ne spune că nu ne vom putea opune? Ce este acesta? Îndemn la supunerea?

    2. Un comentariu de bun simt si foarte just si adevarat. Aparatul de conducere atat european, cat si mondial, ne vede ca pe niste vite si scopul lor suprem este controlul, acesta putandu-se face cel mai simplu din pacate prin tehnologie: carduri, digitalizare, coduri qr, recunoastere faciala, si altele. Se va ajunge intr-acolo incat daca nu accepti identitatea digitala, nu vei exista!! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de asa vremuri, care la cum evolueaza lucrurile, nu sunt deloc indepartate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button