X

O lume în derivă? Atletul francez Sasha Zhoya va defila în fustă la ceremonia de deschidere a JO de la Paris

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Atletul francez Sasha Zhoya va purta fustă, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, scrie publicația L’Equipe, citată de mariustucă.

Atletul care va alerga în cursa de 110 m obstacole a cerut să poarte o fustă vineri seara la ceremonia de deschidere a JO de la Paris 2024.

Când ținutele delegației franceze au fost concepute de casa de modă Berluti, s-a planificat ca bărbații să poarte un costum pantalon cu jachetă cu mânecă lungă, iar femeile să aibă de ales între o fustă sau pantaloni și o jachetă cu sau fără mâneci.

Nimeni nu a prezis atunci că un bărbat sportiv ar vrea să poarte o fustă. Dar Sasha Zhoya, în timp ce proba ținutele în urmă cu câteva săptămâni, a cerut să poarte una, notează sursa citată. După discuții cu Comitetul Olimpic și Federația Franceză de Atletism, i s-a aprobat cererea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button