X

AUR solicită convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru ANULAREA acordului de cooperare în domeniul securității cu Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul Ilie Alin Coleșa (AUR) a anunțat că a solicitat Biroului Permanent convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară pentru anularea acordului de cooperare în domeniul securității cu Ucraina.

„Acum e momentul adevărului – doresc comasații pacea sau războiul? Ei doresc evitarea subiectului implicării României în războiul din Ucraina, dar acum i-am pus în fața adevărului.

Am solicitat președintelui Biroului Permanent al Camerei Deputaților – deputat PSD Alfred Simonis convocarea Camerei într-o sesiune extraordinară pentru dezbaterea și votarea BP471/15.07.2024 – Propunere legislativă pentru declararea nulității Acordului privind cooperarea în domeniul securității între România şi Ucraina, semnat la Washington, la 10 iulie 2024.

Decizia este la conducerea PSD și PNL – cele 2 partide comasate – doresc ele pacea sau războiul ?”, a transmis, marți, pe Facebook, deputatul Ilie Alin Coleșa.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis şi Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, au semnat, joi, la Washington, Acordul privind cooperarea în domeniul securităţii între România şi Ucraina.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

    1. pace cu cine? cu dracii?

      adica sa-i lasam pe fratii nostri crestin ortodocsi sa fie batjocoriti de guvernul lor satanist in frunte cu palariosul travestit?

      putin, la randul lui, este un satanist exact ca travestitul ala, numai ca el vrea sa-si faca o imagine de protector al oamenilor si al “valorilor traditionale”, dar asta nu inseamna ca rusii care se lupta acolo nu o fac pentru o cauza buna.

      crestinii ortodocsi canonici sunt prigoniti in ucraina, indiferent de nationalitatea lor, iar faptul ca acest lucru este trecut cu vederea de toata mass media, demonstreaza cui slujeste intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button