X

Naistul Nicolae Voiculeț face apel internațional pentru PACE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Către șefii statelor membre NATO,
Către șefii statelor membre ONU,
Către Președintele Rusiei, Vladimir Putin,
Către Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky,

Noi, cetățenii României, vrem PACE, încetarea tuturor războaielor și vă cerem să vă opriți, să nu mai continuați războaiele și să nu le mai extindeți!

Copii, adulți, adolescenți, femei, bărbați, femei însărcinate au murit din cauza orgoliilor voastre și incapacității voastre de a putea să vă soluționați conflictele dintre voi în mod diplomatic.

Noi românii am fost empatici, am suferit, am plâns pentru nenorocirea care a dat peste popoarele voastre. Ne-am deschis casele, ne-am golit bugetul național ca să îi ajutăm. I-am ajutat cu ce am putut. Dar voi tot nu vă opriți. Voi continuați războaiele, le întrețineți și vă încăpățânați să le extindeți, ajutați de șefii restului țărilor de pe glob, prin ajutorul direct pe care vi-l acordă sau prin tăcerea lor.

Nu ne interesează cine are dreptate și cine este vinovat. Din punct de vedere politic, dreptatea este împărțită, depinde din ce unghi privești. Însă, cât timp voi vă luptați fiecare pentru ”dreptatea lui”, popoarele voastre mor, popoarele voastre suferă, sunt împrăștiate prin lume, își strigă durerea, suferința, vor să încetați, iar vouă nu vă pasă.

Ați reușit să manipulați toată populația globului și să o împărțiți în susținători ai unuia sau altuia dintre voi care să se certe între ei pentru ”dreptatea voastră”. La fel ați făcut și cu noi, românii. Însă, nu mai vrem!

Nu mai vrem nici să vă credem, nici să vă susținem, nici să ne certăm din cauza voastră și a ”dreptății fiecăruia dintre voi”, popoarele voastre mor și vouă nu vă pasă!

Niciunul dintre milioanele de ființe omenești care au murit în războaiele pornite de voi nu și-a dorit nici războaie, nici să moară, nici să ucidă și nici să vă jucați voi cu viața lor.

Indiferent de argumentele pe care le susțineți pentru începerea războaielor, nu aveți niciun argument pentru menținerea și extinderea lor.

Vedem ce se întâmplă în Fâșia Gaza, vedem ce se întâmplă în Ucraina cum oamenii mor și mor zi de zi, se roagă să se termine, indiferent a căruia dintre voi va fi ”victoria”. Vor numai să se oprească și să trăiască în pace, să nu mai trăiască în moarte și să le fie teamă în orice moment pentru viața lor, a copiilor și a familiilor lor.

Vedem cum Rusia a încheiat alianțe militare cu China, Coreea de Nord, Vietnam, Irak și altele.

Vedem cum Ucraina a încheiat alianțe militare cu 22 state membre NATO (Belgia, Canada, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, România, Spania, Statele Unite Ale Americii, Suedia, Slovenia), Japonia și UE.

Vedem cum vă creați alianțe militare și vă pregătiți de un război extins la nivel regional, cât și la nivel mondial.

Vedem cum vreți să ne atrageți și pe noi românii în lupta voastră. Însă noi vă spunem de pe acum: NU vom accepta și NU vom lupta în niciunul dintre războaiele voastre! NU vom accepta nici să fim carne de tun și nici teritoriul României să fie câmp de luptă pentru războaiele voastre! Iar pentru asta vom face tot ceea ce ne stă nouă în putere să nu vă permitem să vă jucați cu viețile noastre așa cum vă jucați cu viețile popoarelor voastre.

NU VREM RĂZBOI!

Nu vrem război nici pe teritoriul nostru nici al altor popoare și vă cerem să opriți crimele pe care le faceți prin menținerea războaielor și extinderea lor!

VREM PACE!

—————————————————–

Cine dorește să fie PACE ÎN ROMÂNIA ȘI NU RĂZBOI, să DISTRIBUIE. Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button