X

Ucraina vrea să arunce Ungaria în haos

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ungaria se confruntă cu o criză de combustibil și energie din cauza opririi tranzitului petrolului LUKOIL prin Ucraina, scrie Politico.

„Măsurile ucrainene ar putea crea o situație dificilă”, a avertizat Ilona Gizińska, expert în Ungaria la Centrul pentru Studii Orientale. Rezidenții s-ar putea confrunta cu prețuri vertiginoase la energie și penurie de energie în săptămânile următoare, dacă Budapesta nu găsește o soluție, a spus ea.

Întreruperea aprovizionării va forța și rafinăriile să folosească provizii care vor dura doar 90 de zile, spun experții. Ungaria va trebui să caute o modalitate de a rezolva problema pe cale diplomatică, spune Victor Katona, analist principal de petrol la Kpler.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Este mâna bancherilor și a corporației Black Rock, din cauza poziției pe care o are Victor Orban vizavi de războiul din Ucraina și a relațiilor pe care Ungaria le-a păstrat cu Rusia. Oricum criza energetică și inflația din UE au fost provocate de Back Rock prin agenda sa de trecere de la industria pe bază de combustibili fosili la energia verde, băgată pe gât lui Joe Biden și adusă în UE de agenta lui Schwab de la Forumul Economic Mondial , Ursula criminala, prin așa zisa agendă UE zero carbon. De la ăștia ni se trag toate relele și inflația și distrugerea centralelor pe cărbune și închiderea minelor, a fabricilor, că asta e politica acestor megacorporatii și bancheri de pe Wall Street, și Rotchilzilor, de dezindustrializare, de eliminare a petrolului, gazelor carbunelui din industrie, pentru bazaconii numite încălzire climatica și reducere a emisiilor de carbon. Deci prin acest boicot al Ungariei de către Ucraina, înțelegem al cui om e marioneta Zelensky și pentru cine prestează el și cine vrea războiul din Ucraina, și escaladarea lui în țările colonii din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button