X

De ce pe Coasta de Azur prețurile sunt mai mici decât în România ?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul Mădălin Ionescu a povestit cum i s-au părut prețurile din diverse țări vizitate în timpul concediului și a făcut o comparație cu cele din România. 

Mădălin Ionescu, cunoscut prezentator TV și jurnalist român, a făcut recent o comparație între prețurile din România și cele din alte țări europene, în urma unei luni petrecute în concediu în străinătate. Într-un videoclip postat pe TikTok, Mădălin Ionescu a povestit că prețurile la supermarketuri pe Coasta de Azur sunt mai mici decât în România, iar o pizza în Toscana, Italia, l-a costat doar cinci euro, spre deosbire de 70 de lei, prețul unei pizza mare în București.

”În Franța, la supermarketuri, cheltui mult mai puțin sau cumpăr mai multe produse decât la aceeași bani în România”

”Prieteni, am stat o lună în afara țării, după cum știți, am fost în concediu cu familia. Am avut timp în felul ăsta să fac comparații între prețurile din Vest și cele din țară pe diverse categorii de produse, servicii comerciale, etc. Pot să vă spun cu mâna pe inimă, și lucrul asta poate fi confirmat de aproape orice român care locuiește în afară dar mai are legături cu țara, că inclusiv în Franța, pe Coasta de Azur, la supermarket, prețurile sunt mai mici decât în România. Nu este niciun fel de exagerare.

Despre Italia nu mai vorbesc. Italia este mult sub ceea ce se întâmplă la noi în sectorul comercial, deși calitatea produselor de acolo și diversitatea lor este uriașă.

Da, prieteni, prețurile sunt mult mai mari în România. Îmi pare foarte rău, cu aceeași bani, cumpăr în Italia, la un supermarket scump, de două ori mai multe produse decât în România. În Franța, pe Coasta de Azur, la InterMarche, de exemplu, cu banii cu care la un lanț de supermarketuri din România cumpăr de două ori și chiar mai puține produse, acolo umplu niște sacoșe.

Deci inclusiv în Franța, la supermarketuri, cheltui mult mai puțin sau cumpăr mai multe produse decât la aceeași bani în România. Mult mai multe produse!

(…) Prețurile sunt mai mici decât în România, inclusiv la pâine, prieteni. În Italia am mâncat pizza mare cu cinci euro, adică 25 de lei. Pe aici, o pizza mare sub 70 de lei nu există, adică 14 euro. Și acolo am mâncat cu cinci euro la aceeași dimensiune, în Toscana. 

Lucrurile merg spre ceva mult mai rău. Pentru că băieții ăștia, mafioți ăștia, care au mutat f mulți bani din țară spre paradisuri fiscale, nu știu să conducă o țară după criterii de performanță. O țară se conduce cum se conduce o companie privată.

Mulți nu sunt în stare să creeze niște mecanisme economice moderne, flexibile, care să ajute economia. Nu respectă mediul privat. Singurul lucru pe care știu să îl facă este să mărească taxele.

La anul va fi nenorocire din acest punct de vedere, așteptați-vă la noi creșteri. 

(..) E clar că avem o conducere iresponsabilă, incapabilă, și mi-e teamă că ne îndreptăm cu pași repezi spre faliment.”, a povestit omul de televiziune.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Votam AUR! Pe langa apartamente la numai 35.000 euro ne da dom’ presedinte si pizza la 1 euro portia. Plus ca mai e si cu religia pe buzite 24 de ore din 24. El este alesul nostru!

  2. Acest sistem financiar global este creat de bancherii evrei și se bazează pe împrumutul cu dobândă, inflație, taxe și impozite, care devin din ce în ce mai mari, pe măsură ce economia unei țări este distrusă, resursele naturale sunt furate de corporații, iar datoria statului respectiv la FMI devine mai mare. Acest sistem inflationist trucat în care trăim, în prezent, are scopul de a ne săraci, de a ne subjuga, de a fi datori pe viață băncilor, bancherilor, de a fi sclavi moderni, așa cum spunea, scârbosul reprezentant al clasei acestor paraziți, Klaus Schwab. Spirala va creste, datoriile țărilor noastre distruse prin agenda creată de ei, la băncile lor, vor creste, iar în final, noi, doborâti de acest sistem diabolic, vom pierde tot, dreptul la proprietate, dreptul la muncă, dreptul de a circula, inclusiv dreptul la viață, iar bestiile care ne-au furat resursele, ne- au furat pământurile, ne – au distrus civilizația, vor instaura republica universala evreiască și își vor instaura guvernul mondial cu antihrist în frunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button