X

Ursula von der Leyen a câștigat al doilea mandat la șefia CE! UE se va transforma în URSS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ursula von der Leyen a fost aleasă cu 401 voturi din 707 valabil exprimate. Cu mult mai multe voturi decît în 2019. Cei care au votat cu PSD, PNL, UDMR, USR au contribuit la aceasta victorie a ei.

Prin discursul de azi, Ursula von der Leyen a anunțat, de fapt, „apocalipsa” pe care o va aduce în al doilea său mandat la conducerea CE.

Ea vrea să schimbe Tratatele de funcționare ale Uniunii Europene, astfel încît să transforme UE într-un suprastat federal, polițienesc și condus autoritar, inclusiv cu mijloace totalitare precum cenzura.

Vor crește cheltuielile pentru apărare (0,25% din PIB sînt astăzi pentru fiecare stat, 800 de milioane de euro în dreptul Românie, de pildă; dar vor fi 0,50%) care vor merge mai ales pentru susținerea Ucrainei; va exista o piață unică a apărării, iar Comisia va avea un Comisar pentru apărare. Se caută ca, pornind de la industria de apărare, să se ajungă la o armată unică europeană.

Europol se va transforma într-o agenție de securitate europeană, cu drept de acțiune fără frontiere în cadrul UE.

Se va construi un „scut al democrației „, cibernetic, prin colaborarea cu serviciile secrete, menit să cenzureze orice opinie neconfornă și orice informație considerată „manipulatoare”.

De asemenea, Ursula von der Leyen amenință să ducă la un alt nivel Pactul Verde European/Green Deal, un program de distrugere a economiei UE și care afectează România în cel mai înalt grav deja.

Nu în ultimul rînd, promite să continue să infuzeze în toate actele de conducere ale Comisiei ideologia neomarxistă.

Ideologia de gen, eco-marxismul, imigrația ilegală, discriminarea pozitivă a minorităților, implicarea UE în războiul din Ucraina vor avea un suporter puternic și permanent în Ursula von der Leyen.

Pur și simplu, Ursula von der Leyen, susținută de PPE, S&D, Renew și  Verzi, își propune fie să facă un nou URSS din UE, fie să arunce în aer UE.

Rareș Bogdan a stat la coadă pentru a o felicita pe Ursula

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. Da, acesta idioată în primul mandat a implementat cel mai mare pachet de politici împotriva schimbărilor climatice din lume, a cheltuie 800 de miliarde de euro în timpul pandemiei covid, a injectat populația europeană cu seruri antiumane, declansand exterminarea populației europene, vrea să implementeze digitalizarea, amprenta de carbon, să decupleze economia europeană de la resursele naturale, adică să o distrugă, să ne falimenteze prin războiul hibrid dintre Rusia și Imperiul globalist sionist, pe care noi trebuie să il finanțam, să ne distrugă credința, familia, să instaureze dictatura, să introduca cenzura, să distrugă complet Europa prin faliment, colaps economic, migrație ilegală, ideologie evreiască neo marxista, identitate de gen, război nuclear !!!! Să te ardă focu’, prafu’ și pulberea să se aleagă de tine, de maimuță blestemată ! Să iei foc, bestie, să putrezesti de vie și să fi băgată într-un sac negru de plastic și să fi aruncată la groapa de gunoi a istoriei, ordinaro !!!! Huuuooooo, prafu să se aleagă de tine de vierme blestemat ce ești, de Iuda blestemată !!!!

  2. Fraților eu cred că: O dată ce s-a instalat această caracatiță mafioata peste aproape tot globul vor să ne controleze ( facă ce vor cu omenirea sclavi lor ) acum este foarte greu să fie înlăturată decât cu ieșirea lui Tromp președintele SUA și numai el să dea ordine să fie arestat toată această mafie globalistă care vor să continue planul lor de reducere al omeniri ( populație globului ) cu 3/4 .

  3. E clar ca, stapanii oculti i-au apreciat actiunile si masurile babornitzei sataniste indreptate impotriva populatiilor europene, drept pt care au dat ordin pe unitate slugilor mizerabile din PE, pt ca acestia s-o voteze din nou majoritar pe baba, careia i s-a trasat acum sarcina de a lua si pielea dar si sufletele europenilor! Nici nu mai conteaza sentinta Curtii Europene de Justitie care au indicat-o pe babornitza vinovata in scandalul coruptiei cu vaccinurile Covid, caci stapanii ei oculti ne considera deja, pe toti europenii, drept sclavii lor fara niciun drept si legati de pamant(a se citi “orasele de 15 minute”)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button