X

Europarlamentarii AUR au votat împotriva oricărei implicări militare a UE în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Delegația AUR din Parlamentul European s-a poziționat împotriva unei rezoluții privind „necesitatea ca UE să sprijine Ucraina continuu”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Departamentul de Comunicare AUR.

Potrivit sursei citate, „textul redactat de grupul Popularilor Europeni, din care fac parte atât partidul Ursulei von der Leyen, cât și PNL, propune aruncarea Europei în haos economic și aducerea frontului de luptă mai aproape ca oricând de casele noastre.”

„În loc să facă un apel la pace, Rezoluția îndeamnă la implicarea militară directă a NATO și UE în războiul din Ucraina, la antrenarea soldaților ucraineni de către statele membre UE și NATO, sau la acordarea de echipamente și tehnică militară în valoare de zeci de miliarde de euro Ucrainei. Scopul declarat este de a sprijini militar Ucraina la nesfârșit, „atât cât va fi nevoie”.

Mai mult, rezoluția propune ștergerea completă a datoriei externe a Ucrainei, precum și o contribuție anuală din partea statelor membre pentru sprijin militar Ucrainei, în valoare de 0,25% din PIB. Pentru România, ar însemna încă 800 de milioane de euro donați în fiecare an, pe lângă miliardele de euro cu care țara noastră contribuie deja la bugetul comun al NATO.

Delegația AUR din Parlamentul European reiterează angajamentul nostru firesc de a sprijini Ucraina din punct de vedere umanitar, politic și, până la un punct, economic, însă nu putem fi de acord cu implicarea militară a României în acest conflict.

Cerem Uniunii Europene să discute mai mult despre pace și mai puțin despre perpetuarea unei stări permanente de război. Prelungirea cu orice preț a războiului nu va face decât să distrugă Ucraina și să ne facă pe noi, toți cetățenii Uniunii Europene, mai săraci și mai îndatorați pe zi ce trece, până la falimentul comun”, se precizează în comunicatul de presă.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Da și eu propun să le trimită Putin o rachetă peste parlamentul în formă de turnul babel, de unde adoptă aceste ‘
    ”rezolutii” împotriva noastră, peste FMI să ne scape dracului odată, de caracatița FMI și de tirania clanului mafiot Rotchild, să contribuie corporațiile Black Rock, Van Guarde cu fonduri din banii lor la bugetul Ucrainei continuu, până vor da faliment, să se ducă pe front somaltoaca escroaca, pitica și cu toți morții ei, împreună cu fosilele de la Davos, Bilderberg, și să îl pună pe schilodul Harari pe post de sperietoare în fruntea armatei de măscărici !! Huuuuoooooo, firați ai dracu să fiți de ordinari, cu rasa voastră de jidani spurcați ! Ne- ați luat de prosti, ai ???? Nu v-a ajuns genocidul din pandemie, injectarea pentru distrugerea europenilor, acum ne băgați în război nuclear cu Rusia, și ne aduceți în faliment pentru Ucraina ?? Prafu’ și pulberea să se aleagă de voi și de Israelul vostru blestemat, creat peste și prin genocidul poporului palestinian !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button