X

Presa mafiotă o promovează intens pe Diana Șoșoacă. VIDEO/ Salutul masonic făcut de aceasta și Ciolacu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru pozițiile sale controversate și neobolșevice, beneficiază de o promovare intensă din partea unui conglomerat de presă cu legături suspecte, denumit generic „mafia media”. Vorbim de Antena 3, televiziunea securistului Dan Voiculescu, precum și de România TV, televiziunea fugarului Sebastian Ghiță.

Diana Șoșoacă se plânge că prețul unui sandwich este 30 de euro la Bruxelles, dar uită să le spună românilor că ea are salariu de zeci de mii de euro lunar, plus alte beneficii.

”Mafia media” operează sub influența unor grupuri de interese interlope și financiare. Aceste entități folosesc diverse tehnici de manipulare și propagandă pentru a modela opinia publică și pentru a servi anumitor agende politice și economice. Diana Șoșoacă a bătut palma cu Marcel Ciolacu, astfel a primit acces la televiziunile mogulilor. Singurul său scop în viață este lupta împotriva partidului AUR, totul fiind dirijat de la centru de greii din PSD. Diana Șoșoacă este unealta folosită de PSD împotriva lui George Simion și a partidului AUR.

Marcel Ciolacu nu își dorește ca George Simion să intre în turul II al alegrilor prezidențiale deoarece avem un electorat ce votează clasic împotriva PSD în manșa finală.

Salutul masonic

Este cunoscut faptul că mama Dianei Iovanovici este membră a masoneriei. Mai jos puteți vedea că nici ea nu este departe de această organizație ocultă:

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

9 comentarii

  1. Diana Sosoaca e trimisa “de servicii” la Bruxelles: “s-a umblat” la voturile romanilor din diaspora ca sa iasa procentul care trebuie. Din pacate, este sigurul canal de comunicare dialogal cu Putin. Iar daca Rusia va ajunge la granitele Romaniei in 2-3 ani…
    PS: Cu toate declaratiile pro pace si pro Moscova, la insistentele lui Viktor Orban nu a fot primita in ‘grupul suveranistilor’ fondat de acesta.

    1. daca voi sunteti credinciosi,eu sunt preoteasa!!cu asta se occupa ortodoxia??denigrand persoane si spunand minciuni??voi scrieti pt prosti Ca o persoana educata si culta,nu se uita la minciunile voastre!!bine Ca am plecat din Romania,am studiat NLP,spiritualitàte si imi dai seama Ca manipulati!!voi predicati ura,dezbinarea,nu iubirea!!si instuitia,sufletul imi vorbeste Ca semanati emotii negative si minciuni!!sa va fie rusine credinciosilor cu coada!!

      1. @Nadia
        esti preoteasa idolatra, doar aia au asa ceva!

        a spune adevarul e sinonim cu a denigra, in mintea voastra de neopagani spiritualisti.

        poate ar fi denigrat-o cineva, daca i-ar fi reprosat dansei ca are cam multe kilograme in plus (cam materialista spiritualitate voastra, ce ironie), dar n-a spus nimeni asa ceva.

        eu nu sunt de acord cu ce scoate pe gura si cui slujeste.

        Adevaratul Dumnezeu, pe Care voi Il huliti atat, ne-a spus ca dupa faptele lor ii vom cunoaste!

        iar ce promoveaza dumneaiei si dumneavoastra, cam pute a sortulete cyan.

  2. Domnilor de la Ortodox Info, văd că aveți o colaborare strânsă cu partidul AUR. Doamne cât de nesimțiți sunteți.

  3. Poate ne explicați și nouă cine este acest simion, de exemplu ce meserie are, iar pe lângă asta poate ne explicați de ce partidul haur este înțesat cu pedofili și violatori, că ați zis că sprijiniți oameni ZDRAVENI LA CAP . Mulțumim frumos pentru dialog.

    1. Gandesti eronat pentru ca ai fost manipulat cu informatii false. Simion are studiile la zi: liceu, facultate, master. A avut o afacere personala care sa-i permita sa se ocupe de visul vieții sale: Unirea cu Basarabia!
      Nu mai raspandi minciuni, ca nu exista niciun pedofil sau violator in AUR, caci te bate Dumnezeu! Cine a lansat aceste zvonuri nu este zdravan la cap!

  4. Voturile din diaspora nu au fost masluite! Am fost intr-o sectie de votare! SOS 29%,locul 1!!!! Bine zicea o doamna inaintea mea:daca voi sinteti ortodoxi ,eu sint preoteasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button