X

Turul Franței reintroduce masca obligatorie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Turul Franței reintroduce obligativitatea purtării măștilor de protecție de către membrii presei atunci când aceștia interacționează cu cicliștii și personalul tehnic al echipelor.

Măsura a intrat în vigoare astăzi, duminică, 14 iulie, la scurt timp după startul etapei a 15-a și vine după ce s-au înregistrat mai multe cazuri de COVID-19 în pluton, fapt ce a forțat mai mulți cicliști să abandoneze.

Cazurile de COVID-19 au continuat să crească pe tot parcursul turului. Implementarea la mijlocul cursei a unei asemenea măsuri este o repetare a Turului Franței din 2023, atunci când cursa a început fără măști, dar ulterior utilizarea acestora a devenit obligatorie după ce cazurile de COVID-19 au început să apară în pluton.

Politica nu pare să se aplice cicliștilor sau personalului tehnic al echipelor. În timp ce se plimbau prin zona padocului în această dimineață, înainte de începerea etapei a 15-a, reporterii Velo au văzut doar o mână de cicliști și personal tehnic purtând măști de protecție.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Prostia, conformismul si duplicitatea este practic fara margini la cei din Vest, de la care isi iau lumina slugoii ordinari damboviteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button