X

VIDEO Atentatul asupra lui Donald Trump, filmat de un martor ocular. Trump a supraviețuit în mod miraculos

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au apărut primele imagini cu atacatorul de la mitingul lui Donald Trump. Acesta a stat întins pe burtă, a  fixat ținta și a tras focuri spre Trump, înainte de a fi ucis de forțele de securitate.

Publicația TMZ  a transmite și un video care surprinde momentul atacului. Thomas Matthew Crooks, tânărul de 20 de ani a deschis focul de pe un acoperiș. De asemenea, în video se văd și se aud oamenii panicați.

„Bărbatul are părul lung şaten şi pare să poarte o cămaşă gri şi pantaloni kaki. După cum puteţi vedea, el încearcă să ochească cu atenţie o ţintă în depărtare înainte de a trage”, a comentat TMZ.

Din înregistrarea video se aude o succesiune rapidă de focuri de armă, urmate de ţipete de la oamenii aflaţi în afara cadrului.

„Se întoarce în partea asta, aveţi grijă, băieţi”, spune un bărbat. „Cineva a fost împuşcat”, spune o altă voce, adăugând: „Este chiar acolo, întins”.

Deocamdată nu se știu prea multe detalii despre atacator. Thomas Matthew Crooks, locuia în Bethel Park și nu e clar care a fost motivul atacului său. Cazul este investigat ca o tentativă de asasinat căreia Trump i-a supraviețuit în mod miraculos.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Individul care a tras asupra lui Trump a apărut într-un videoclip de promovare a companiei Black Rock. Deci atacatorul este omul, mai bine zis, era omul elitelor. Probabil de aia a și fost redus la tăcere, după ce a ratat ținta, pentru a nu vorbi, însă oricum chiar dacă ar fi spus cine i-a dat ordinul să – l omoare pe Trump, acești indivizi nu ar fi pățit nimic. Ei oricum pot extermina întreaga planetă și nu pățesc nimic. Am văzut asta recent pe pielea noastră, în crimele împotriva umanității comise de doctori și de politicieni împotriva noastră. Nici ucigașii și nici cei care le – au dat ordinele să ne ucidă nu au pățit nimic. Iar serviciul de protecție al lui Trump și CIA sunt implicate în acest atentat, deoarece nu au securizat zona așa cum erau obligați să procedeze, lasandu-i cale libera asasinului și pentru că l – au redus la tăcere, l – au omorât, în loc să îl prindă și să îl ancheteze, pentru a vedea cine a ordonat atacul. În acest fel, cazul este închis, iar planificatorii atentatului sunt protejați de orice răspundere juridică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button