X

Trump la un pas de moarte. A ajuns să fie unica soluție de a fi oprit să devină din nou președintele SUA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Persoane neidentificate au deschis focul în timpul discursului lui Trump din Pennsylvania.

Împușcătura a răsunat în timp ce fostul președinte și candidatul la realegere în funcția de șef al statului s-a adresat mulțimii. După primele lovituri, Trump s-a prins de ureche și s-a ascuns în spatele podiumului.

Când împușcăturile au încetat, bodyguarzii l-au ajutat pe fostul președinte să se ridice în picioare, l-au protejat și l-au scos de pe scenă. Înregistrările arată urechea lui Trump însângerată și sângele curgându-i pe obraz.

Tucker Carlson spunea, în toamna lui 2023, că se așteaptă să urmeze asasinarea lui Donald Trump, în contextul în care nicio tactică pentru oprirea acestuia din cursa pentru un nou mandat nu funcționează.

Iată ce scria, anul trecut,  NBC News:

„1 septembrie 2023: Tucker Carlson, personalitatea mass-media de extremă dreapta care a fost concediată de Fox News la începutul acestui an, a susținut fără dovezi în această săptămână că Statele Unite „se îndreaptă cu viteză” spre asasinarea fostului președinte Donald Trump – un comentariu care a început să câștige teren în rândurile personalităților de la periferia mișcării conservatoare americane.

Într-un interviu acordat comediantului și podcasterului Adam Carolla, Carlson a fost rugat să spună ce crede că îi rezervă viitorul lui Trump.

„Dacă începi cu critici, apoi treci la proteste, apoi la încercarea de a-l demite din funcția de președinte, acum treci la inculpare și niciuna dintre tactici nu funcționează. Ce urmează? Gândește, omule! Ne îndreptăm cu viteză spre asasinat, evident. … Ei au decis – Washingtonul din umbră, ambele partide au decis – că există ceva la Trump care este atât de amenințător pentru ei încât pur și simplu nu pot risca”, a răspuns Carlson.”

Încercarea de asasinare a lui Donald Trump este consecința modului agresiv în care presa neomarxistă democrată, dominantă în SUA, l-a demonizat.

Ce nu te ucide te face cu siguranță mai puternic.

Atitudinea viitorului președinte al SUA arată un om asumat, curajos, fără frică, un om care a fost și este capabil să înfrunte un sistem care domină, care a capturat cea mai mare putere a lumii.

Au încercat să îl elimine prin justiție, nu au reușit. Au încercat să îl discrediteze cu minciuni, nu au reușit. Au încercat să îl elimine fizic, să îl asasineze, dar au eșuat.

Nu, nu vine sfârșitul lumii, democrația trebuie lăsată să funcționeze, rotația conducerilor politice reprezintă o componentă importantă în Occident.

Astăzi statele democratice arată slabe, instituțiile sunt capturate, cetățenii nu mai au încredere că lucrurile se fac în interesul popoarelor ci a unei minorități ascunse, a unei caste politice. Totul a devenit un joc de putere pentru controlul asupra resurselor națiunilor.

Avem deja un nou președinte în SUA, un președinte care a avut forța și curajul să se bată singur cu un establishment care controlează aproape toate instituțiile americane.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. SUA este imperiul râului creat de bancheri, de iluminați și de agenții lor, iar americanii sunt sclavii acestor indivizi, așa cum suntem și noi de altfel. Nu există nici o libertate, totul este o minciună sinistră, totul este o prefăcătorie. Democratiile sunt cele mai corupte sisteme de guvernare și popoarele sunt jefuite, trăiesc în sărăcie, iar cei care dețin toate afacerile si băncile in aceste țări sunt o clasă de privilegiați care storc popoarele, le jefuiesc prin sistemul bancar, bazat pe dobândă, pe inflație, le exploatează resursele, iar toate profiturile și beneficiile ajung în buzunarul acestor mizerabili, în timp ce economiile și finanțele acestor țări se prabusesc. Singurii președinți onesti ai acestui stat terorist au fost Abraham Lincoln și JFK Kennedy, cei care au încercat să se opună, cu adevărat, acestor forte ostile umanității, dar au fost asasinati. Restul au fost oamenii de paie ai bancherilor. Dacă Trump vroia cu adevărat să elibereze America trebuia să nationalizeze Federal Rezerve și să scape poporul american de bancherii internaționali care au acaparat finanțele americane, dar nu a făcut acest lucru. Cel care a făcut acest pas a fost JFK și a plătit cu viata pentru asta.

  2. Tucker Carlson spunea în toamna lui 2023 ceea ce în zona de patrioți suveraniști liberi de feisbuci-tuităr-țapțap se afirmă încă din toamna lui… 2021! Nu facem acum decât să bifăm încă un punct din scenariul răsuflat pe la colțuri încă din 2018-2019. Care se dovedește impecabil de precis.

  3. Este cat se poate de clar o tentativa de asasinat la adresa lui Trump, planificata de catre Deep State! Instrumentul a fost un anarhist Antifa american, pe care agentii americani l-au lasat sa faca tot ceea ce vrea, pt indeplinirea planului, desi martorii la miting l-au observat imediat si le-au semnalat din timp agentilor, care s-au facut ca ploua. Dupa ce anarhistul a ratat, agentii au facut ceea ce aveau in consemn, adica l-au impuscat, pt ca mortul nu mai poate vorbi! Eu cred ca vor incerca din nou, cu sanse mari de reusita, doar ca americanii nespalati pe creier de propaganda isi vor da seama rapid despre cine se afla in spatele acestor tentative, iar posibilitatea declansarii unui razboi civil e la fel de mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button