X

CNN: Experți ridică semne de întrebare cu privire la acoperișul nesecurizat de unde a tras cu o armă cu lunetă bărbatul care a încercat să îl asasineze pe Donald Trump

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doi foști agenți FBI și-au exprimat surprinderea cu privire la faptul că acoperișul de unde un bărbat înarmat a tras mai multe focuri de armă la un miting al lui Donald Trump nu a fost securizat, având în vedere cât de aproape era de scenă, transmite CNN.

Autoritățile spun că acoperișul clădirii de unde atacatorul a tras focurile de armă se afla chiar în afara locului unde fostul președinte Donald Trump a ținut un miting sâmbătă. O analiză a CNN a arătat că acoperișul se afla la o distanță de 120-150 de metri de Trump.

FBI l-a identificat pe atacator ca fiind Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania. El a fost ucis de agenții Secret Service.

Steve Moore, un agent special de supraveghere al FBI pensionat care a lucrat ca lunetist timp de doi ani, a declarat pentru CNN că acoperișul ar fi trebuit să fie păzit.

Un alt agent de teren FBI pensionat, Bobby Chacon, a declarat duminică pentru CNN că a fost surprins că nimeni nu a păzit acoperișul, pe care l-a numit „locul perfect”.

„Acea clădire este cea mai apropiată clădire cu o linie vizuală clară către locul unde se afla scena. Sunt șocat că nu aveau pe nimeni pe acoperiș”, a declarat Chacon.

Moore a declarat că „faptul că cineva a permis ca acel acoperiș să fie nesupravegheat, nepăzit” ar fi putut fi un defect de planificare sau de execuție.

„Ar fi putut planifica acel acoperiș și poate că s-a întâmplat ceva în planificare sau în executarea planului, când a fost lăsat nepăzit”, a spus el.

În timp ce agenții Secret Service ar fi putut fi alertați cu privire la locația trăgătorului, aceștia ar fi putut avea o „vedere foarte obstrucționată”, a adăugat Moore.

„Nu poți spune pur și simplu: „Oh, este cineva acolo pe acoperiș” și să tragi în el”, a spus Moore. „Ceea ce vor face ei este să se uite, să aștepte, până când vor vedea o armă. Problema este că, în acea zonă de pe acoperiș, ar fi putut exista un perete ușor care să-l acopere, să-l ascundă.”

Moore spune că se așteaptă la „schimbări drastice” în procedurile de securitate ca urmare a împușcăturilor, inclusiv extinderea perimetrelor și securizarea mai atentă a locurilor de desfășurare a mitingurilor.

„Sunt pur și simplu prea multe moduri în care poți îmbunătăți situația”, a spus Moore. „Acestea fiind spuse, serviciile secrete trebuie să aibă dreptate de fiecare dată, la fiecare miting al fiecărui candidat din fiecare lună, din fiecare an, trebuie să fie perfecți. Băieții răi trebuie să fie norocoși sau să aibă dreptate o singură dată. Deci, se va întâmpla, vrei doar să elimini cât mai multe mijloace prin care s-ar putea întâmpla”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Aiurea în tramvai ! Asta e vrăjeală pentru prosti.!! În realitate, mesajul bancherilor e ăsta : umbli la Federal Rezerve, sau la NATO, la planurile de război, globalizare și control, te mierlim ! Deci, e clar că, acum, i-au dat un avertisment, pentru că nu a mișcat nimic din ordinea stabilită de plutocrati, dar în momentul în care va încerca să schimbe ceva, e ca și mort !! Aceeași, schemă ca la JFK, doar că pe JFK nu l – au mai avertizat ! Exact ce spuneam ! America e un stat terorist, o tiranie controlată de bancheri, prin Federal Rezerve și celelelate bănci și corporații, inclusiv prin complexul – militar industrial ! Nici vorbă de democrație !!!

    1. Nu a fost nici un avertisment. Pt un lunetist experimentat 120-150 m insemna pnct ochit punct lovit. Cu arme profesionale, profesionistii ucid de la 2, 3 sau chiar 4 km. O diferenta de 2-3 cm, puteau insemna moartea lui Trump. “Planificatorii” nu au evaluat ca e asa slab tragator. E DREPT CA NU A EXISTAT AL DOILEA TRAGATOR CA IN CAZURILE KENNEDY SI LENIN !

  2. Adică striga bizonii prezenți,de nebuni: Are armă! e înarmat ! Uite-l acolo ! iar tragatorii din Security fac pe surzii, k cică n-au Permision to shoot !.K la Caracal, cu Dincă si Alexandra Macesanu….Parca mosBideu a defecat în urma cu mai multe luni ca “îl vom lua în vizor(tinta n.m.) pe Trump”.Asta au și făcut…Dealtfel, e tradiție demokkratica la ei sa bage plumbi în președinți.Au încercat de vreo opt ori și au reușit de vreo trei ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button