X

Decizie aberantă în justiție: șoferii cu rezultat fals pozitiv la drugtest nu vor putea primi despăgubiri în instanță

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Decizie halucinantă a instanțelor: șoferii care au un rezultat fals pozitiv la drugtest nu vor putea primi despăgubiri în instanță. 

Este cazul unui bărbat care a dat în judecată Direcția Generală de Poliție a municipiului București în urma unui rezultat pozitiv eronat. Bărbatul a cerut în jur de 2 mii de lei daune materiale și a 25 de mii de euro daune morale, plus cheltuieli de judecată.

Rezultatul testării biologice a arătat clar că omul nu a avut substanțe interzise în corp, deși la drug test era pozitiv. Chiar și așa, instanța a respins acțiunea ca neîntemeiată.

Xonia dă în judecată Poliția Română în scandalul drogurilor. Cântăreața a avut rezultat negativ la cocaină după probele de sânge

Cântăreața Xonia dă în judecată Poliția Română, după ce s-a confirmat că nu consumase cocaină. Analiza probelor de sânge a avut rezultat negativ, după ce testul anti-drog realizat de oamenii legii ieșise pozitiv. Artista dorește să primească scuze publice pentru falsa incriminare și eliminarea respectivelor aparate folosite.

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a așteptat un an pentru a demonstra că acuzația agenților de la Brigada Rutieră este falsă.

Artista a fost oprită la un control de rutină și a fost amendată pentru că ar fi condus sub influența alcoolului. Situația s-a complicat după ce testul anti-drog a arătat prezența cocainei în organismul ei. Vedeta a fost absolvită de orice vină penală, dar își dorește să dea în judecată Poliția Rutieră.

Xonia susține că imaginea ei a fost drastic afectată după acest eveniment, iar starea psihică a cântăreței a avut de suferit, de asemenea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button