X

Conservatorii elvețieni vor să blocheze Eurovisionul: Este un „eveniment de propagandă” care „sărbătorește satanismul și ocultismul”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conservatorii elvețieni au anunțat că vor încerca să împiedice țara să găzduiască Eurovision anul viitor prin impunerea de referendumuri asupra bugetelor potențialelor orașe gazdă, afirmând că concursul este un „eveniment de propagandă” care „sărbătorește satanismul și ocultismul”.

Orașele Zurich, Geneva, Berna și Basel au depus cereri pentru a găzdui spectacolul de cinci zile, după victoria de anul trecut a reprezentantului elvețian Nemo, care se identifică ca o persoană non-binară.

Partidul creștin conservator Uniunea Federală Democrată Elvețiană (EDU) a anunțat că va încerca să folosească sistemul de democrație directă al țării pentru a supune la vot cererile de împrumuturi din orașele care doresc să găzduiască, transmite The Guardian.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Cel mai bun lucru pentru țările și popoarele europene ar fi să iasă din infecția UE, creată de bancherii din Wall Street și de clanul antiuman Rotchild, pentru distrugerea și exterminarea rasei albe și a civilizației creștine. Europenii trebuie să înțeleagă că sunt trași pe sfoară de politicienii lor, care sunt trădători de neam, la fel ca și cei din România, sunt cumpărati de bancheri și sunt angajații lor. Aceste planuri de creare a UE au fost făcute cu mult înainte de primul război mondial și își au rădăcinile în planurile de dominație ale iudaismului, planurile Kalergi, sionismul iudaic și bolșevismul creat de iudei pentru a subjuga toată planeta. Această organizație satanica și iudaica, UE servește doar statul terorist Israel și poporul evreu, este potrivnica rasei albe și intereselor națiunilor europene. National socialistii știau despre aceste planuri ale evreilor și pentru ce vor să creeze UE și din acest motiv au interzis-o. Iar noi prostii, după ce anglo americanii, împreună cu statul ebraic URSS au distrus Germania și au falsificat istoria am intrat toți ca boii în UE crezând că aici sunt câinii cu covrigi în coadă.. Dar, in schimb, am dat de dracu, la propriu, nu la figurat !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button