X

Pregătiri de război: MApN a cerut medicilor de familie lista cu tinerii inapți pentru militărie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicii de familie au fost obligați să transmită, printr-o adresă de la MApN, lista cu tinerii cu vârste între 18 și 35 de ani care sunt inapți pentru efectuarea servicului militar. MApN invocă Legea nr. 446 din 30 noiembrie 2006, care prevede că, la declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.

Adresa trimisă medicilor de familie

România se apropie cu pași repezi de intrarea în război. O adresă trimisă medicilor de familie, cărora li se cere să divulge lista cu tinerii inapți pentru serviciul militar, a reușit să pună pe jar populația. Medicii spun că au mai primit ceva asemănător și anul trecut, dar că nu i-au dat curs.

”Adresele au fost trimise în București, deocamdată, noi, la Buzău, nu le-am primit încă, iar la DSP nu răspunde nimeni. Cred că această hârtie este făcută ca, în caz de război, să știe pe ce persoane să mizeze și care pot fi încorporate. Părerea mea este că medicii nu trebuie să dea curs acestor adrese, iar aici trebuie să intervină juriștii organizațiilor noastre profesionale care să ceară puncte de vedere de la autorități.

Apoi, nu poți să dai niște relații, adică date medicale, despre niște oameni fără acordul lor. În al doilea rând, cei care sunt de vârste încorporabile nu prea mai sunt la noi în cabinete, sunt studenți, lucrează în afara țării. Există și pacienți care au început să-și ascundă bolile cronice, pentru că acum, la permisul de conducere, există mai multă rigurozitate decât exista înainte și există riscul să-i trimită e aceștia la comisii speciale, să vadă dacă sunt apți de a conduce sau nu”, ne-a declarat dr. Angela Mazdrag, președintele Uniunii Patronatelor Independente din Medicina de Familie (UPIMF).

Aceasta i-a contactat pe reprezentanții MApN din Buzău, care au confirmat veridicitatea documentului și care i-au spus că adresa trebuie completată de medici pentru bărbații între 18 și 35 de ani, pentru că vor să știe ce persoane ar fi excluse de la încorporare în caz de război, adică să știe pe cine se bazează. ”Acum nu știu cât de legal este ca noi să dăm aceste date, aici este problema”, ne-a spus dr. Angela Mazdrag, președintele UPIMF.

DSP-urile nu știu nimic

Dr. Alice Mănăilă, de la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, ne spune că DSP nu a făcut decât să transmită adresa primită de la MApN și că nu cunoaște mai multe amănunte. ”Urmare adresei Ministerului Apărării Naționale Centrul Zonal București, în conformitate cu prevederile Legii 446/2006 art. 47, privind asigurarea activității de recrutare-încorporare în serviciul militar obligatoriu, vă solicităm să completați macheta anexată referitoare la cetățenii români, bărbați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, din lista dumneavoastră de pacienți, înregistrați cu afecțiuni medicale incompatibile cu îndeplinirea stagiului militar, conform Ordinului MJ 165C/01.02.2023 coloana 3 (recruți, cetățeni încorporabili). Macheta completată și semnată va fi transmisă până cel târziu 01.10.2024 la DSMB”, se arată în adresa trimisă medicilor de familie.

Pregătire pentru apărare

Legea nr. 446 din 30 noiembrie 2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare stipulează, la articolul 1, că cetăţenii români au dreptul şi obligaţia să apere România. În acest sens, pregătirea cetăţenilor români pentru apărare reprezintă totalitatea măsurilor şi acţiunilor întreprinse în scopul asigurării resurselor umane necesare forţelor armate şi celorlalte forţe puse la dispoziţie de instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, potrivit legii, denumite în continuare instituţii cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale, şi cuprinde recrutarea, selecţia, pregătirea şi încadrarea acestora în unităţile instituţiilor respective.

Pregătirea cetăţenilor români pentru apărarea ţării se realizează prin îndeplinirea serviciului militar sau participarea la alte forme de pregătire organizate de instituţiile de apărare a ţării şi securitate naţională. ”La declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, care îndeplinesc criteriile pentru a îndeplini serviciul militar”, se precizează în Legea 446/2006.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Cea mai buna apărare pentru România și poporul român ar fi ieșirea din această alianță și organizație teroristă, condusă de cele două state teroriste SUA și UK, responsabile pentru : distrugerea Germaniei național socialiste, subjugarea Europei de vest, bolsevizarea Europei de Est, prin colaborarea cu statul iudeo – sionist URSS creat de bancherii evrei, distrugerea Palestinei și crearea statului terorist Israel, distrugerea țărilor arabe din Orientul Mijlociu, crearea organizațiilor globaliste teroriste ONU, UE și NATO, subjugarea statelor europene și încercuirea statului suveran Rusia, cu baze militare amplasate în mod ilegal pe teritoriul statelor europene, în scopul distrugerii Rusiei și declansarii unui război nuclear care va distruge Europa și Rusia.

  2. Acatist
    Văzând cât de mult am stârnit cu toții mânia lui Dumnezeu și cât de aproape este un război nimicitor, mă rog lui Dumnezeu să ne mai dea timp de pocăință și să izbăvească poporul român și Biserica Ortodoxă Română:
    – de trădătorii lui Hristos și ai creștinilor din exterior și din interior; (Suntem trădători ai lui Hristos atunci când nu-I respectăm poruncile care se referă la iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui, când ne lăsăm cuprinși de patimi sufletești și trupești. ,,Scopul viețuirii creștine este dobândirea Duhului Sfânt.” – spunea sfântul Serafim de Sarov. Nicio patimă sufletească ori trupească nu este compatibilă cu dobândirea Duhului Sfânt. Fără Duh Sfânt, nu ne mântuim. Trebuie să arătăm cu degetul și spre noi, așa cum spunea părintele Iustin Pârvu.)
    – de ecumenism; (,,Cred (…) în Una, sfântă, sobornicească și apostolească Biserică”, adică în Biserica Ortodoxă, nu într-o biserică universală din care fac parte și ereziile, după cum s-a legiferat la ,,sinodul” din Creta);
    – de ideologia LGBT; (Dezincrimnarea unor astfel de păcate sau acceptarea tacită a acestora atrage după sine pieirea neamului românesc.)
    – de dictatura electronică; (Dictatura electronică este dictatura lui Antihrist, așa cum reiese din capitolele 13 și 14 din Apocalipsă. Controlul total țintește și sufletul, nu doar cele materiale și atunci mântuirea devine imposibilă. De aceea ni se spune să nu ne însemnăm cu 666, care reprezintă niște cifre de control cu ajutorul cărora funcționează tot ce e electronic. Așadar trebuie să evităm tot ce este electronic care are legătură cu identitatea fiecăruia dintre noi și să solicităm alternative care să nu ne pună în pericol mântuirea. Dacă suntem creștini! Se dorește trecerea la transumanism, prin implantarea în corpul uman a unor dispozitive electronice care permit controlul de la distanță. Digitalizarea corpului uman este incompatibilă cu mântuirea. Bioterorismul se manifestă din plin prin așa-zise ,,vaccinuri” care au drept scop introducerea unor dispozitive electronice auto-asamblabile în corpul uman sub pretextul protejării sănătății!)
    – de crucea lui Baphomet de pe unele biserici și mănăstiri, de semnul ,,cornuta” de pe unele icoane, de crucea întoarsă de pe veșmintele preoțești și de alte semne oculte care au fost introduse hoțește și acceptate cu complicitatea unor ierarhi. În București, sub ochii Patriarhului, ai clericilor și ai mirenilor, există cinci statui ale lui Baphomet! ,,Ridică mâinile Tale împotriva mândriilor lor, până la sfârşit, că rău a făcut vrăjmaşul în locul cel sfânt al Tău. Şi s-au fălit cei ce Te urăsc pe Tine în mijlocul locului de prăznuire al Tău, pus-au semnele lor drept semne; ( Psalmul 73, 4-5) Cu Dumnezeu suntem de neînvins. Satanizarea lumii permite elitelor controlul total și transformarea oamenilor în sclavi.
    – -de Consiliul Mondial al Bisericilor. Dacă facem parte din acest consiliu, înseamnă că suntem trădători ai Crezului ortodox din anul 1961, adică de când Biserica Ortodoxă Română a aderat la această capiște a ereziilor din motive de corectitudine politică. Există oare mai multe biserici ale lui Hristos? Acest consiliu nu dorește mântuirea lumii, ci îi silește pe ortodocși să renunțe la conceptul de îndumnezeire! Adică vor să-i deposedeze pe ortodocși de ajutorul lui Dumnezeu, pentru ca, împreună cu puterea politică și cu cea economică, să-i poată supune și controla total. Așa ne explicăm ce s-a întâmplat cu marii duhovnici români de câteva decenii încoace…Ne-am convins ce e cu acest consiliu, așa că trebuie să ne retragem de acolo.
    Dumnezeu să ne dăruiască discernământ duhovnicesc pentru a putea face voia Sa!
    De distribuit, de copiat și de dus la biserici!
    (Mesaj primit)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button