X

Adrian Axinia (AUR): Ursula promite mai mult Green Deal pentru un nou mandat! AUR va vota împotrivă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ați auzit de Diederik Samsom? Cel mai probabil, nu, dar de marele proiect al vieții lui, devenit vrând-nevrând și al nostru, Green Deal, ați auzit cu siguranță. Ei bine, Samsom, olandezul care a condus toată operațiunea Green Deal în Comisia Europeană, s-a angajat la o firma de gaz. Deci părintele Green Deal s-a angajat la o companie de gaz. Da, da, gazul, acest combustil ne-verde, poluator și hulit, pe care Ursula și Samsom voiau prin Green Deal sa îl inlocuim cu soare, vânt sau hidrogen, printre altele.

De ce este importantă această informație? Pentru că înțelegem că nici măcar tatucul Green Deal nu crede în el! și a trecut de partea ne-green a baricadei! Până la urmă, gazu-i gaz, petrolul e petrol, și așa hulite și poluatoare cum sunt, sunt cele pe care ne putem baza deocamdată în tranziția energetică și funcționarea economiei, alături de energia nucleară.
….

Între timp, rămasă fără Samsom, Ursula aleargă după voturi pentru președintia Comisiei Europene, promițând, surpriză… mai mult Green Deal. Cui? Tuturor, mai puțin Grupului Conservator, din care face parte si AUR. Asa ca Ursula le-a promis socialistilor, PPE-ului si verzilor că merge mai departe cu Green Deal si politicile de gen. PNL-PSD, UDMR si USR sunt pentru!

În paralel, PPE promite un nou Green deal mai prietenos cu economia, altfel spus, mai puțin Green deal, care să accepte chiar și motoarele cu ardere interna, printre altele.

Promisiunile Ursulei și ale PPE se cam bat cap în cap! Nu poți promite în același timp, mai mult Green Deal pentru voturi în Parlament și mai puțin Green Deal industriei! De aceea, no-deal din partea AUR și ECR pentru Ursula, iar despre noul Green deal, vom mai vedea.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Aici nu e vorba despre vot, pentru că nu poți vota pro sau contra unor crime împotriva umanității care se implementează de organizatia evreiască UE împotriva popoarelor europene, pentru a comite genocid împotriva acestor popoare și națiuni suverane. Aceste acțiuni și planuri criminale sunt implementate de elita evreiască în conformitate cu planurile elitei evreiesti pentru exterminarea popoarelor europene constituie crime împotriva umanității, deoarece încalcă prevederile Convenției de genocid de la Geneva și trebuie interzise și oprite imediat ! Deci cereți oprirea imediată și interzicerea migrației forțate, Green Dealului, a planurilor pentru reducerea emisiilor de carbon și a marxismului cultural !!!

  2. PSD, PNL, USR,UDMR si securistii din spatele lor sunt practic tradatorii, devalizatorii si satanistii Romaniei! Cu tunul ar trebui sa tragem in bestiile si iudele astea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button