X

BIG BROTHER înaintează: Din 2025, statul român va ști ce TELEFON are fiecare român

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din ianuarie 2025, statul român va ști ce marcă de telefon va avea fiecare român, transmite Euronews.

Toți operatorii telefonici sunt obligați de acum înainte să transmită date către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) despre toate dispozitivele din rețea până la 8 ianuarie 2025. Sunt vizate și telefoanele cu tehnologie 4G și 5G.

Potrivit unui act normativ, deja introdus în Monitorul Oficial, statul român va primi informații despre telefonul mobil al fiecărui român.

Vor fi transmise modelul, marca, producătorul și versiunea sistemului de operare.

Iată cum justifică statul această măsură orwelliană:

Statul român invocă această măsură de monitorizare pentru ca serviciile de urgență să sosească mai rapid la locul accidentelor rutiere sau a localiza persoanele rătăcite, răpite sau rănite.

Prin acest sistem implementat, serviciile de urgență vor dispune de mai multă precizie.

Fiindcă se bazează pe celulele GSM, serviciilor de urgență le este mai dificil să localizeze apelurile de urgență.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

  1. Sorry, dar nici măcar nu ați mirosit ADEVĂRATA știre: diktatura globalistă vrea să închidă cu această ocazie conexiunile 2G și 3G. Adică telefoanele vechi cu butoane CARE POT FI FOARTE GREU URMĂRITE. Pentru că nu sunt smartphone-uri pe care sekuritatea să preinstaleze o grămadă de rahaturi.

    1. De fapt pe Nokia 3410 exista inca de prin 2002 o functie de localizare destul de exacta, prin triangulatie! Nu este o regula ca un telefon mai vechi, cu 2G, sa fie neaparat si greu de localizat! Alt exemplu ar fi unul foarte recent cand un infractor a violat o femeie sau nu stiu ce a facut (probabil ruda cuiva cu functie ca altfel autoritatile clasau orice infractiune) si, ca sa nu fie prins de autoritati, a schimbat mai multe cartele SIM, pe un telefon cu butoane, vechi… si de vorbit si fara aplicatii. Autoritatile (securitatea) l-au prins folosind codul IMEI al telefonului! Deci cand vor sa prinda pe cineva, SE POATE! (insa nu vor mereu)
      Concluzie: telefoanele cu butoane nu garanteaza nimic! Tot ne urmaresc si cu alea!
      Eu totusi am un telefon cu butoane, cu 2G, la care nu vreau sa renunt. Cand vor inchide 2G, ori o sa trec la fix (VoIP) ori o sa folosesc calculatorul (e-mail). Oricum telefoane zise-smart nu vreau, aplicatii nu vreau si nici retele de “socializare” (de adictie).

    2. Toate dispozitivele IT pot fi identificate si urmarite pe baza seriei unice a componentelor din care sunt facute. O apelare de sait pe internet, si se stie ip-ul si adresa de unde s-a facut apelul. Intra inj baza de date globala. Primarul de la Baia Mare a fost identificat si aresta imediat in Germania, credea ca si-a luat toate masurile de precautie. Poate cu linux nu iti intra in casa ca sa te asculte sau sa te vada, dar ce face softul hardului pe care ruleaza oprice sistem de operare, nu stie nimeni oficial. Si e clar ca ascultarea si urmarirea se face de acolo.
      PS: Acum 10 ani erau mari promisiuni ca pe TVurile SMRT SA SE INSTALEZE LINUX. Existau exemple functionale pe internet. In magazinele noastre nu vad asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button