X

VIDEO Momentul fabulos oferit de suporterii români, la finalul meciului

Am câștigat o ECHIPĂ: jucători + suporteri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Euro 2024, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. În ciuda înfrângerii, la finalul meciului suporterii români și-au încurajat favoriții și i-au aplaudat pe jucători.

Imediat după finalul meciului, jucătorii s-au dus către suporteri. Cu lacrimi în ochi, jucătorii le-au mulțumit pentru susținere, iar suporterii români le-au răspuns cu multă căldură.

”Suntem mândri de voi!” sau ”România, ole/ România, ole” s-a scandat puternic pe Allianz Arena, din Munchen.

România a pierdut cu Olanda

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă.

Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries. Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul.

Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii.

Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Mogoş (Racoviţan 38) – R. Marin, M. Marin (Cicâldău 72), Stanciu (Olaru 88) – Man, Drăguş (Mihăilă 72), I. Hagi (Alibec 72). SELECŢIONER: Edward Iordănescu.

ŢĂRILE DE JOS: Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake (Van de Ven 69) – Schouten (Veerman 69), Simons, Reijnders – Bergwijn (Malen 46), Depay (Blind 90+2), Gakpo (Weghorst 84). SELECŢIONER: Ronald Koeman.

Cartonaşe galbene: M. Marin 67, Stanciu 81 / Dumfries 78, Malen 90+4

Arbitri: Felix Zwayer – Stefan Lupp, Marco Achmuller – Daniel Siebert (toţi din Germania)

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Fraților!Am infrant!!! Înfrângerea e o victorie privita din alt unghi.Las’ ca mai invatam-poate- sa jucam cu capul-iar la fotbal și cu picioarele-nu cu “sufletul” !

    1. Dacă am juca doar cu sufletul ar fi suficient pentru a arata ca o mare nationala de fotbal. Dar jucatorii joaca cu capul la transferuri, la bani, la manele si merțani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button