X

Green Deal/ Comisia Europeană somează statele membre să trimită la Bruxelles planurile climatice „cât mai curând posibil”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele membre ar fi trebuit să finalizeze și să trimită la Bruxelles, până la 30 iunie,  planuri naționale climatice pentru următorii ani, însă doar patru țări au respectat acest termen, anunță Euractiv.com.

Este vorba de planuri de energie și de climă în funcție de care Comisia analizează dacă poate sau nu să-și îndeplinească țintele climatice.

Potrivit sursei citate, un purtător de cuvânt din cadrul CE a declarat că doar patru state membre au trimis planurile, respectiv Țările de Jos, Suedia, Finlanda și Danemarca.

„Comisia îndeamnă cu tărie toate celelalte state membre să își prezinte lanurile cât mai curând posibil. Trimiterea planurilor la Bruxelles este o obligație legală a țărilor UE”, a spus purtătorul de cuvânt.

Pentru moment, CE nu va da statele membre în judecată, ci va aborda această problemă la ședințele informale ale miniștrilor de resort, care au loc în luna iulie.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Nu avem nici o obligație legală față de aceasta organizație teroristă, care inițial a fost constituită doar pentru a aduce beneficii economice și comerciale statelor europene și care s – a transformat într-o organizație suprastatala, fără să ceară acordul și fără să fie investita cu asemenea atribuții și puteri de către statele membre europene. Această transformare a uniunii europene dintr-o organizație economică într-o organizație suprastatala, cu atribuții de conducere și de control a statelor europene este ilegală și subminează autoritatea statelor naționale și le anulează suveranitatea în mod abuziv, instaurand o dictatură neomarxista, globalista, teroristă prin agende și planuri pe care nu le-a aprobat nici un stat european. Toate aceste agende și planuri sunt create de structuri
    și organizații globaliste, în beneficiul unor corporații transnationale, unor clase sociale, unor elite financiare și cercuri imperialiste, colonialiste și nu în beneficiul popoarelor și statelor europene. Având în vedere această situație, această transformare a uniunii europene dintr-o simplă organizație comercială, economică într-o organizație suprastatala globalista, care anulează suveranitatea și independenta statelor membre și le impune în mod abuziv agende și programe antinationale, se impune în mod urgent ca statele europene să își declare independența și să își recapete suveranitatea, uzurpata în mod abuziv de aceasta organizație globalista. Deci, statele membre UE au dreptul să ceară ieșirea din această organizație și să își recapete suveranitatea, independenta, libertatea furate de organizatia terorista UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button