X

Victoria lui Le Pen și Bardella: Francezii şi-au arătat “dorinţa de a întoarce pagina celor 7 ani de putere dispreţuitoare şi corozivă” a lui Macron

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Francezii „au dat un verdict fără apel” în primul tur al alegerilor legislative, a declarat duminică seara Jordan Bardella, liderul Adunării Naționale (Rassemblement national, RN) s-a clasat detaşat pe primul loc, relatează AFP.

Al doilea tur al alegerilor legislative din 7 iulie va fi „unul dintre cele mai determinante din întreaga istorie a celei de-a Cincea Republicii”, fondată în 1958, a adăugat el, dând asigurări că doreşte să fie dacă va câştiga „premierul tuturor francezilor”, „un premier de coabitare care respectă Constituţia”, dar „intransigent”.

„Blocul macronist” este „practic şters”, a afirmat, la rândul ei, lidera RN, Marine Le Pen. Francezii şi-au arătat „dorinţa de a întoarce pagina celor şapte ani de putere dispreţuitoare şi corozivă” a şefului statului Emmanuel Macron, a spus Le Pen, aleasă în primul tur în circumscripţia sa din Nord. Ea le-a cerut, de asemenea, francezilor să acorde RN „majoritate absolută”.

Francezii a fost chemaţi duminică la urne pentru primul tur al alegerilor legislative anticipate, un scrutin care ar putea duce la formarea primului guvern de extrema-dreaptă al ţării de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace, o posibilă schimbare radicală în centrul Uniunii Europene, notează Reuters.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu inteleg cum accepta lumea sa fie condusa de marionetele oligofrene ale evreilor cand e foarte clar ca evreii vor sa distruga Europa prin injectarea constantà cu emigranți negrii, musulmani etc. România se aflâ sub asediu de 34 de ani si inca rezistâ

    1. “Mecanismul” e cam asa: cu cat oamenii păcătuiesc mai mult, ei se indeparteaza de Dumnezeu si se apropie de “untoldul”. Atunci “untoldul” cere si primește dreptul să-i chinuie pe oameni prin mii de metode inclusiv prin conducatorii lui.
      Singura soluție e intoarcerea prin pocăință la Dumnezeu. Dumnezeu ne iubește și ne așteaptă.
      Alte soluții omenești, fara Dumnezeu, nu funcționează.

  2. Vrem o ghilotina !!! Pentru toate crimele, pandemia, injectarea, falsificarea sistemului politic, economic social, medical, pentru distrugerea statelor și țărilor europene de către acești politicieni infecți, de către aceste unelte funeste ale tiraniei globaliste, neomarxiste, colonialiste, numită în mod mincinos democrație !! Vrem capul lui Macron, Von der Layen, Ciolacu, Johannis, Ciuca și al altor asemenea trădători și agenți ai rețelei de crimă organizată, care ne sugruma și ne terorizează, de zeci de ani, ai acestei tărâturi creată de evrei pentru a ne distruge, numită masonerie! Vrem să cadă capetele acestor trădători ordinari, să le aruncăm în coșul ghilotinei și să scăpăm pentru totdeauna de barbara tiraniei și de barbarii de tiran !!! După Franța, România va fi sora mai mică care va fi liberă !! La revoluție, francezi!!! ! La revoluție, români !!! Trăiască Europa liberă !!

    1. Trăiască ROMÂNIA liberă! Europa… să-și primească soarta pe care o merită. România VA PROFITA din asta, puțină lume înțelege ideea.

  3. mare atentie cu “alternativele” oferite care doar par a fi anti-sistem

    a fost lasata sa “castige” alegerile si o sa vedem si ce decizii va lua

    va aboli casatoria dintre perversi ? asa cum promitea Sarkosy ?

    va expulza din franta imigrantii ilegali si chiar si pe cei legali dar cu cazier murdar?

    vor incepe sa ancheteze legal decidentii politici din Franta lui 2020-2021-2022 care au semnat pentru implementarea campaniei de vaccinare ???

    mai e mult pana departe nu va bucurati prea devreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE