X

Vom rămâne fară nicio resursă naturală și vom fi executați de judecători din toată UE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doua proiecte de lege sunt trecute prin parlament, pe sest, fara dezbatere publica.

Nimeni nu vorbeste nimic!

Este vorba de un proiect prin care TOATE Regiile Autonome se vor privatiza!

Este vorba de Hidroelectrica, Romsilva, Salrom (regia sarii) etc, 240, în total.

AL doilea proiect, modifica legea executorului judecatoresc, permitand ca aceasta functie sa fie indeplinita si de cetateni ai UE , Spatiul Ec European su din Confederatia Elvetiana.

Mai mult, toate actele emise de acestia vor fi semnate electronic!

Intelegeti mârșăvia? Tot ce inseamna facturi de utilitati au titlu executoriu.

Cedand toate resursele corporatiilor straine, preturile vor creste atat de mult, incat ne vor lua proprietatle cu ajutorul factorului extern (austrieci – ca ei au gazul, germani, elvetieni etc) si executori, care vor fi straini.

Mai mult, au adoptat Legile Justitiei, prin care Legile UE au intaietate asupra Constituției României.

Și uite așa, până la urmatoarele alegeri Regimul Iohanis va termina ce a facut Năstase cu Petromul, Ciorbea si Radu Vasile cu minele, Basescu cu flota, Ciuca, acum, cu pădurile, sarea și energia electrică.

Astfel vom ajunge in 5-6 ani sa nu mai avem nimic, nici macar casa in care locuim.

PS: Cat de greu le este francezilor sa isi pastreze drepturile ? Cifra oficiala este 1 milion de demonstranti, neoficial 3,5 milioane !

Noi ce facem?

Rog distribuiti, poate se întâmplă ceva…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Aceste legi sunt neconstituționale,, deoarece sunt adoptate de parlament fără acordul și impotriva poporului român, care este proprietarul de drept al resurselor naturale, al statului român și al teritoriului României ! Deci sunt lovite de nulitate absolută, iar cei care le- au făcut și le – au adoptat se fac vinovați de înaltă trădare, de crime împotriva poporului român, tentativă de exterminare a populației României, prin acțiuni de sabotaj economic, social, politic, de proasta gestionare a resurselor naturale și a finanțelor publice, de producerea în mod intenționat a unor deficite comerciale și bugetare, create pentru falimentarea statului român și îndatorarea acestuia la marile bănci evreiești FMI și Banca Mondială, în scopul distrugerii independentei și suveranității economice, politice și militare a Romaniei și a deposedarii poporului român de avuția națională ! De asemenea, legislația și directivele europene nu pot fi superioare constitutiei statului român, deoarece au fost adoptate fără acordul poporului român, care trebuia să fie consultat și să se pronunțe asupra acestor legi și acțiuni de cedare a suveranității prin referendum ! Deci toate aceste legi sunt nule și atrag răspunderea penală a celor care le – au adoptat, în mod abuziv, pentru infracțiunile enumerate ! Justiția română are obligația să se sesizeze, din oficiu, si să judece în regim de urgență toate aceste infracțiuni și acte de trădare a poporului român, care este proprietarul exclusiv, prin moștenire istorică al patrimoniului național, al statului român, care nu poate fi deposedat de nici o organizație politică, economică, de nici un alt stat sau putere străină, în nici un fel, prin nici o lege, de patrimoniul national, de resursele și de avuția națională !

  2. Pana cand le va ajunge romanilor cutitul la sange, caci apoi va urma baia de sange cu aceste bestii tradatoare, si ca in orice revolutie, si cu familiile mafiote ale acestora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE