X

După ce s-a făcut de râs în prima dezbatere cu Trump, Biden mai vrea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele american Joe Biden intenționează să participe la al doilea tur de dezbateri electorale după ce a eșuat în primul, a raportat CNN , citând un consilier nenumit al șefului statului.

„Biden încă plănuiește să participe la a doua rundă de dezbateri în septembrie”, se arată în publicație.

Dezbaterea prezidențială, un „dezastru” pentru Joe Biden

„Dezastru” a fost cuvântul de ordine în tabăra democrată și în presa americană cu privire la prestația lui Joe Biden în timpul dezbaterii electorale.

„Biden a fost aproape dureros de privit”, a declarat pentru HotNews.ro Alin Fumurescu, profesor român de filosofie politică de la University of Houston, într-un interviu „la cald” după încheierea dezbaterii. El s-a referit în special la prima parte a dezbaterii, în care Biden a avut un moment în care a devenit incoerent, pe lângă mai multe momente de confuzie vizibilă.

CNN a prezentat primul sondaj făcut după dezbatere, acesta arătând că Trump a câștigat-o la mare distanță. Televiziunea americană a precizat că rezultatele vin de la un panel în care „republicanii pot fi un pic mai mulți” și că marja de eroare este mare, de 5%.

Chiar și așa, rezultatele sunt dezastruoase pentru președintele în exercițiu. Scorul la întrebarea legată de cine a câștigat dezbaterea a fost de 67% Trump – 33% Joe Biden.

Într-o intervenție avută la CNN după dezbatere vicepreședinta Kamala Harris a încercat să apere prestația lui Joe Biden, însă a fost imediat contrată de prezentatorul TV Anderson Cooper. „Ba a fost înspăimântător pentru cei din fața televizoarelor”, a contrazis-o Cooper.

Prestația lui Biden este considerată atât de proastă încât în tabăra democrată și în presa americană au reapărut speculațiile privind eventuali înlocuitori ai săi pentru alegerile din noiembrie, un lucru încă posibil conform legislației electorale din SUA.

„Cred că ne-am descurcat bine”, a comentat în schimb Joe Biden într-o primă reacție după dezbatere.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE