X

BATJOCURĂ: Ambasada SUA a sărbătorit comunitatea LGBT la Muzeul Țăranului Român

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasada SUA la București a marcat „luna mândriei”, dedicată comunității homosexualilor, printr-un eveniment organizat, joi, la Muzeul Țăranului Român.

Anunțul, făcut pe pagina de Facebook a Ambasadei, a fost însoțit de o imagine cu o sală în care se vedeau doar scaune goale.

„Ambasada SUA împreună cu comunitatea LGBTQI+ din România, Asociatia Accept, MozaiQ și aliații au sărbătorit Pride Month cu proiecția comediei americane „Bros”, la Muzeul Țăranului Român din București.

În luna iunie, evenimentele Pride din întreaga lume celebrează iubirea, acceptarea și toleranța. Știm că mai este mult de lucru pentru egalitatea deplină, recunoașterea și protecția persoanelor LGBTQI+.

După cum a spus însărcinatul cu afaceri al SUA, Michael Dickerson, înainte de proiecție: Apărarea drepturilor fundamentale, a libertăților și a egalității pentru toți este piatra de temelie a tuturor societăților democratice. Această prezervare a valorilor noastre democratice este motivul pentru care este atât de important să progresăm către un tratament corect și egal și protecție pentru toate comunitățile marginalizate, inclusiv comunitatea LGBTQI+. Negarea drepturilor universale ale omului pentru orice persoană sau comunitate subminează aceste principii pentru noi toți”, a anunțat, pe Facebook, Ambasada SUA la București.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. 28 iunie 1940 – anexarea Basarabiei de către URSS.

    Și se mai miră rușii de ce nu le suntem prieteni!

    1. @Ioan C. frate, erau etnicii rusi ortodocsi in fruntea abominatiei sovietice? sau erau cumva niste indivizi anume, care urasc toate neamurile pravoslavnice?

      ei au acaparat Sfanta Rusie, prin acea blestemata de revolutie, si au transformat fostul Imperiu Ortodox si pe fratii bostri rusi in sclavii lor.

      iar acum incearca sa zica ca toate crimele si prigoanele, provocate de fiara rosie (in interiorul ei si in afara), au fost provocate doar de etnicii rusi, ca iar sa invrajbeasca neamurile ortodocse.

      s-au folosit de rusi cat au avut nevoie, iar acum incearca sa porneasca toata lumea asupra lor. de asta e atata ura impotriva cuvintelor: “Rusia” sau “rus/rusesc”.

      iar perversul de putin e sluga lor, prin care paganii de la apus si rasarit vor sfasia teritoriul Rusiei.

  2. N-ar fi exclus ca, maine, poimaine satanele americane sa organizeze, cu acordul slugoilor lor ordinari autohtoni, “luna mandriei penetratului in fund” tocmai la Catedrala Mantuirii Neamului! Sper sa nu le dau astfel, idei acestor satane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE