X

Seymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer, aruncă bomba Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O performanță foarte proastă a președintelui american Joe Biden în dezbaterea de săptămâna viitoare cu fostul lider american Donald Trump ar putea crește presiunea asupra Partidului Democrat pentru a alege un alt candidat pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, a remarcat jurnalistul american de investigație Seymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer, pe blogul său pe Substack, citând doi politicieni.

Potrivit acestora, „o posibilitate extremă în cazul unei spectacol foarte prost joi seară” este să obținem acordul de la Biden și consilierii familiei sale pentru ca președintele să vină la convenția democrată de la Chicago în august și să „refuze nominalizarea și să anunțe un proces de nominalizare deschis tuturor”. După cum i s-a spus lui Hersh, Gavin Newsom, guvernatorul Californiei, sau J.B. Pritzker, guvernatorul Illinois, îl pot înlocui pe Biden în acest scenariu.

Cu toate acestea, unii cred că președintele în exercițiu ar avea timp să-și revină după un eșec din 27 iunie și să se descurce mai bine la a doua dezbatere din 10 septembrie, a adăugat Hersh.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button