X

Panică la Casa Albă înainte de discursul lui Bibi in Congres

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Îngrijorarea este din ce în ce mai mare la Casa Albă cu privire la viitorul discurs al premierului israelian Benjamin Netanyahu pe 24 iulie, pe fondul criticilor sale la adresa administrației președintelui american Joe Biden, au declarat surse pentru Politico.

Potrivit unor înalți oficiali, declarațiile lui Netanyahu ar putea afecta negativ reputația lui Biden, care intenționează să candideze pentru un al doilea mandat prezidențial. Preocupările au crescut recent pe fondul mesajului video recent al lui Netanyahu, în care acesta a acuzat public autoritățile americane că rețin ajutorul Israelului.

Unul dintre interlocutorii publicației spune că premierul israelian „ar putea înrăutăți totul, vorbind în fața Congresului”.

Potrivit surselor Politico, Casa Albă nu i-a adresat încă o invitație lui Netanyahu pentru a se întâlni cu Biden în cadrul vizitei sale în Statele Unite. Oficialii americani cred că este probabil să se facă o invitație, menționând că, dacă o astfel de întâlnire nu are loc, ar fi o „pălmuire gravă” și Biden nu este înclinat să dea „acest tip de mustrare publică israelianului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu e exclus ca jidanul terorist Netanyahu să plaseze o bombă în Congresul American, cu ocazia acestui discurs, așa cum a făcut teroristul jidan Max Goldstein în Senatul României, în anul 1920 și să îl lichideze pe inutilul președinte american Joe Biden. Dar nu e nici o problemă, că această clonă va fi înlocuită rapid, de data asta, de către Schwab și familia Rotchild, cu un robot dotat cu toate programele IA și totul se va termina cu bine !!

  2. Daca Netanyahu ar face vreo referire negativa atacind tabara democrata sau daca ar deveni sprijinitorul de facto al Partidului Republican si al candidatului Trump nu va face decit sa maximizeze scorul electoral al actualului Presedinte american .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE