X

Comasații au decis! Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 29 septembrie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După zile întregi de dispute legate de luna și ziua în care se vor desfășura alegerile prezidențiale, se pare că primul tur de scrutin să fie pe 29 septembrie, anunță surse politice.

În cursul lunii de vineri, premierul Marcel Ciolacu a precizat că i-a cerut vicepremierului și ministrului de Interne Cătălin Predoiu să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidențiale. „Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfășura primul tur”,.

Coaliţia de guvernare a decis, joi, două variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidenţiale, şi anume ca primul tur să fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie. Decizia finală urmează să fie luată marţi, au precizat surse politice.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Să ajungă în saci de plastic toți acești criminali care au tupeul acum să ceară votul românilor,, după ce au organizat pandemia sângeroasa de covid și injectarea dictata de criminalul Klaus Schwab, injectare cu nanotehnologie pentru controlul și manipularea oamenilor și instaurarea dictaturii globale. Vreți voturi, ai ??? Să luați foc, să paralizați, să se aleagă prafu și pulberea de voi, hoților care fraudati alegerile de 34 de ani,, care ați distrus, ați vândut România pe bucăți, iar acum ați făcut genocid împotriva românilor! !!!! Să vă voteze moartea și morții de la cimitir !! Acolo să ajungeți, lângă cei pe care i – ați omorât și i-ați îngropat în saci de plastic, scârbelor !!! Să nu aveți iertare, nici mântuire, blestemați să fiți în vecii vecilor !!!

  2. Cum au decis? L-au intrebat pe Ion, Inteligența artificială? Dacă ar risca eşafodul, nemernicii aştia nu ar avea curajul să-și bată joc in halul asta de Romania. Dar ei riscă doar demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE