X

Victorie pentru George Simion! AUR a aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) din Parlamentul European

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR).

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conservatoare din ECR să asigurăm prosperitate națiunilor europene și să oprim ideea unui suprastat federal european”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Conducerea ECR a aprobat în această după-amiază, cu unanimitate de voturi, integrarea europarlamentarilor AUR în grup, urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor.

AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, șase apărători ai patriei: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. e in grup cu ursula si pt ursula?ce inseamna ,,conservator,,?ramane valabila agenda 2030?
      ce inseamna ,,reformist,,?vor anula agenda 2030?contra digitalizarii,razboi,vax,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE