X

UE a aprobat unul dintre cele mai controversate dosare Green Deal. Cristian Terheș: O altă utopie neomarxistă care va distruge agricultura europeană

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miniștrii mediului din statele membre au aprobat, luni, la Luxemburg, unul dintre cele mai controversate dosare Green Deal, o lege ecologică care reprezintă, după cum spun contestatarii ei, o lovitură dată fermierilor europeni.

Este vorba despre Legea pentru restaurarea naturii, un act normativ care impune o serie de măsuri de mediu în agricultură.

Europarlamentarul român Cristian Terheș a criticat în termeni duri această lege, avertizând că ea va distruge agricultura europeană.

„Consiliul a aprobat Legea pentru restaurarea naturii (Nature restauration law), o altă utopie neomarxistă care va distruge agricultura europeană. Această lege e parte a Green Deal și prevede măsuri pentru „restaurarea” a cel puțin 20% din pământul și apele din UE până în 2030 și a întregului ecosistem ce necesită „restaurare” până în 2050.

Pentru realizarea acestor obiective utopice, printre altele, se va scoate teren din circuitul agricol și se vor impune limite la fertilizanți. Efectul va fi reducerea producției agricole, adică mai puțină mâncare naturală, care va deveni mai scumpă. O mâncare mai scumpă, combinată cu o energie mai scumpă, va conduce la sărăcirea în masă a populației”, a transmis, pe Facebook, europarlamentarul Cristian Terheș.

Cum au votat statele membre

România a votat pentru această lege, după cum a anunțat, pe Facebook, ministrul Mediului, Mircea Fechet. Belgia s-a abținut, iar Finlanda, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia și Suedia au votat luni împotriva legii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE