X

Negocieri la Bruxelles pentru consolidarea forțelor de dreapta. Viktor Orban a discutat cu Giorgia Meloni și cu premierul polonez Mateusz Morawiecki

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Viktor Orban a avut, luni, la Bruxelles, o întrevedere cu premierul italian Giorgia Meloni, a anunţat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar, în comunicatul remis agenţiei ungare de presă MTI.

În cadrul întâlnirii au evaluat rezultatele alegerilor europarlamentare, au discutat despre chestiuni politice legate de dreapta europeană, despre viitoarele sarcini ale Consiliului European, care reuneşte şefii de stat şi de guvern, precum şi despre planurile preşedinţiei Ungariei la Consiliul UE.

Potrivit lui Bertalan Havasi, luni după-amiază, la Bruxelles, Viktor Orban a avut o discuţie şi cu fostul prim-ministru polonez, Mateusz Morawiecki, subiectul fiind consolidarea forţelor de dreapta europene.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Discutiile sunt inutile .Revoltele populare anti extremism ce au aparut deja in Ungaria ,Franta si Italia vor arunca la „groapa de gunoi” a istoriei pe acesti filosovietici .Ursula von der Leyen va conduce UE inca cinci ani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button