X

Biroul de presă al Patriarhiei despre amendarea tinerilor care au mers cu icoane la marșul LGBTQ de la Cluj-Napoca: Un ABUZ la adresa credinței! Unii își „mărturisesc” păcatul, alții mărturisesc valorile creștine la care țin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pr. Adrian Agachi, consilier patriarhal în cadrul Biroului de presă al Patriarhiei Române, a criticat în termeni duri decizia unui jandarm de a amenda niște tineri care purtau icoane în timpul marșului Pride de la Cluj- Napoca, spunând că este vorba despre un abuz la adresa credinței.

Reamintim că cinci tineri care stăteau cu icoane în timpul marșului LGBTQ de la Cluj-Napoca au fost amendați, sâmbătă, după cum am relatat aici.

Redăm integral mesajul transmis de pr. Adrian Agachi:

„Să amendezi câțiva tineri pentru că au avut îndrăzneala binecuvântată de a mărturisi Adevărul și a arăta pașnic icoana lui Hristos în public în timpul unei `parade gay` este ceva dincolo de orice imaginație.

Unii își „mărturisesc” păcatul, alții mărturisesc valorile creștine la care țin.

Valorile au fost amendate…

Nimeni nu a dorit să provoace. Tinerii doar au afișat chipul Celui în care cred.

Dacă simplul fapt de a ține chipul lui Hristos în mâinile noastre merită amendat, atunci ce merită cei care distorsionează adevărul, care slăvesc patimile, care își întorc chipul de la Lumina dumnezeiască spre bezna păcatului?

Sperăm ca acest abuz la adresa credinței să fie corectat cât mai rapid. Trăim într-o țară în care valorile creștine nu pot fi amendate sau huiduite pe stradă în niciun context.

Valorile democratice presupun libertatea mărturisirii credinței în orice context.

Hristos S-a înălțat!”, a transmis, luni, pe Facebook, pr. Adrian Agachi.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Acel jandarm trebuie demis LA ZI! Apoi trimis la re-educare – a se citi ”munca de jos”, poate-și mai spală din acest păcat capital. Doamne iartă-l, că NU știe ce face…

    1. No, amigo, știe foarte bine ca executa un ordin al superiorilor…vrea sa fie și el util șefilor.Cand si-o ia în plan personal sau familial zice: Da’ de de eu, da’ de ce mie- eventual, zice și Doamne, daca e crestin ..

  2. Asta e avancronica. Ne vom întâlni din ce in ce mai des cu răstignirea credinței în Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Capul sus. “Fericiti veti fi cand va vor ocara si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind din pricina Mea. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra, multa este in ceruri” (Matei V, 11- 12).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE