X

VIDEO/ Hristos, amendat la marșul LGBTQ de la Cluj

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Presa anunță că mii de tineri au participat, sâmbătă, la marșul Pride de la Cluj Napoca.

Tineri care sunt învățați sistematic că e greșit să-ți sărbătorești eroii, că e retrograd să mergi la biserică și absolut interzis să promovezi valorile identitare în școli și universități, dar care sunt încurajați să promoveze mândria de a fi homosexual.

Undeva, pe trotuar, cinci tineri stau cu icoane în mâini și un afiș cu Hristos. Imediat, un jandarm aflat în slujba statului român îi amendează și se asigură că toate însemnele religioase sunt înlăturate.

România anului 2024.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Jandarmii sunt în slujba statului român ?? Nu cred asa ceva !! Pai ei ii băteau pe studenții români naționaliști, încă din perioada interbelică și ii pazeau pe alogenii evrei! ! Mai nou, amendează tinerii ortodocși și păzesc voturile furate de politicienii cumpărati de evrei! Deci, fac același lucru de 100 de ani ! Ei nu sunt în slujba statului și poporului român,, ci în slujba statului paralel masonic, antiroman.

  2. Foarte bine i-au făcut acelui instigator ce a ieșit cu icoana mântuitorul. Atât a înțeles el din învățătură lui Iisus sa instige sa provoace. Merita deci sa fie trezit, ca și cel ce a scris acest articol căruia nu-i vom pomeni numele fiind un slujba al întunericului.

  3. Doar cinci tineri… cinci copii.. Unde sunt preoții și teologii noștri.. Într-o țară așa-zis creștină..

  4. Ia luați de aici mesaje
    contra lgbt

    Never Accept

    You will BURN

    Your body
    your choice
    your punishment

    și un cuvânt din Franceză
    Cruce separe 🌈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE