X

New York Times: Liderii occidentali slăbiți se adună în Italia pentru a discuta despre o lume neguvernabilă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

The New York Times a publicat un articol în care afirma că liderii occidentali slăbiți, deja epuizați politic de problemele lor interne, s-au adunat la o întâlnire a liderilor G7 în Italia pentru a discuta despre o lume neguvernabilă.

„Liderii occidentali slăbiți se adună în Italia pentru a discuta despre o lume neguvernabilă”, se arată în titlul articolului NYT.

Potrivit autorilor articolului, șefii de țări, cu excepția liderului Italiei Giorgi Meloni, ajung la întâlnire fie într-o situație dificilă, fie în pregătire pentru luptă, iar „adunarea lor nefastă” vorbește despre răsturnările care au cuprins Occidentul. De asemenea, publicația nu se așteaptă la nimic bun de la rezultatele întâlnirii.

În special, publicația scrie că premierul canadian Justin Trudeau, după mai bine de opt ani de mandat, s-a confruntat cu dezamăgirea poporului său, iar cancelarul german Olaf Scholz a fost învins la alegeri. La rândul său, acest summit este de așteptat să devină un „tur de adio” pentru premierul britanic Rishi Sunak care este în pragul alegerilor generale. Publicația presupune că în astfel de condiții Marea Britanie nu își va lua niciun angajament serios.

Reuniunea liderilor G7, prezidată de Italia, va dura între 13 și 15 iunie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Eu unul râd cu lacrimi… dacă Giorgia Meloni a ajuns să dea ”ora exactă” în toată adunătura asta de șobolani globaliști murați, stai să vezi ce se va întâmpla atunci când aceeași șobolani vor încăpea pe mâinile unora ca Marine LePen sau Nigel Farage. Popcorn please!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button