X

Ambasada SUA la Chișinău, mesaj de solidaritate față de comunitatea LGBTQ

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasada SUA la Chișinău a transmis luni, 10 iunie, o declarație comună, semnată de 30 de misiuni diplomatice, privind solidaritatea față de comunitatea LGBTQ din Republica Moldova și din întreaga lume.

Mesajul a fost transmis în contextul în care la Chișinău are loc, în perioada 11-16 iunie, Festivalul Moldova Pride.

„Iunie este Luna Mândriei, atunci când onorăm contribuțiile comunității vibrante LGBTQI+ din întreaga lume, evaluăm progresele și provocările în lupta continuă pentru drepturile omului și ne reînnoim angajamentul față de incluziune, participare și protecție a tuturor, indiferent de orientarea sexuală sau identitatea de gen.

În această lună, ca și în fiecare lună, suntem solidari cu persoanele LGBTQI+ din Republica Moldova și din întreaga lume”, se precizează în declarația comună.

Această declarație comună este semnată de misiunile diplomatice ale Austriei, Belgiei, Canadei, Cehiei, Chile, Croaţiei, Elveției, Finlandei, Franței, Germaniei, Irlandei, Israelului, Lituaniei, Letoniei, Muntenegrului, Națiunilor Unite, Poloniei, Regatului Danemarcii, Regatului Spaniei, Regatului Țărilor de Jos, Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Serbiei, Sloveniei, Statelor Unite ale Americii, Suediei, Ucrainei.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pri DEMON th !!! Zi0niștii (sataniștii) își afișează tot mai des implicarea/prezența în cotidian recurgând la ,,codificari” din ce în ce mai minimale întrucât NU SE MAI TEM de (ne)reacțiile goy-milor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE