X

MERGEȚI la VOT! Dumnezeu dorește să ne vindece de orbirea din ultimii 34 de ani!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Frați și surori, cititori mai vechi sau mai noi ai acestei publicații, este timpul să ne decidem singuri soarta țării și viitorul copiilor! Știți prea bine că echipa OrtodoxINFO a fost anti-politică dintotdeauna, urmând sfatul Părintelui Justin, care la vremea sa nu putea recomanda niciun partid, îndemnându-ne să mergem la vot și să-l anulăm, punând ștampila pe mai mulți candidați, „să nu se supere”. Am rămas credincioși acestui sfat, iar de 4 ani Dumnezeu a rânduit să se nască prin intermediul unor frați de-ai noștri o mișcare de rezistență națională contra mafiei ce ne-a vândut țara și a alungat milioane de români peste hotare. Vă împărtășim pentru prima dată, un ultim cuvânt al Părintelui Justin referitor la acest subiect:

Nu vă pierdeți nădejdea! Va apărea și un partid al nostru!

Acum, fraților, suntem la ceas de mare cumpănă! Urgia sodomistă dă să spargă zidurile cetății! Grecia a căzut, deși este o țară ortodoxă, iar Sf. Munte Athos are o mare influență în zonă. Am fost avertizați că va urma România! Avem obligația de a ne apăra! Pentru aceasta trebuie să trimitem oameni cu frică de Dumnezeu în Parlamentul European, acolo de unde vin aceste presiuni ideologice de sorginte marxistă!

Fiecare are libertatea de a alege pe cine consideră, dar cu vechea clasă politică ne-am lămurit 34 de ani, căci s-au tot succedat partidele sistemului până au ajuns anul acesta să arate pe față că sunt unul și același, PCR – partidul comasat din România. Din acest motiv foarte mulți dintre noi (60%) s-au scârbit de politică și au boicotat alegerile, refuzând să-și exercite dreptul câștigat prin sânge de a ne alege conducătorii. Și marele Petre Țuțea ne îndemna să votăm, dar să alegem români la conducerea țării!

Prin urmare, în acest an, pentru prima dată după revoluție, participarea la vot este o obligație națională, de viață și de moarte, de care depinde dăinuirea noastră ca popor creștin și ca stat suveran!

Vă îndemnăm să mergeți la vot, să ignorați vocile celor căzuți în deznădejdea fatalitățiii, să alegeți pentru apărarea familiei, a credinței, a libertății și a națiunii noastre dragi, dată spre dăinuire de Domnitorii noștri, ce au arătat că românul când este unit, tot dușmanul îi cade zdrobit la picioare!

Mâine se va citi iarăși Sf. Evanghelie cu orbul din naștere, ca și atunci când s-a votat prima dată după ’89. Doar că acum trebuie să avem în vedere că este vorba de vindecarea orbului, nu despre orbirea sa. Să ne rugăm pentru vindecarea de orbire a tuturor românilor, încât să se schimbe în bine soarta țării…

Sus inimile! Credință tare! Nădejde multă în purtarea de grijă a lui Dumnezeu! Să ducem lupta veacului nostru împreună, ca să nu fim judecați de proprii copii!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE