X

George Simion a intrat în greva foamei – Protest masiv AUR. Ora 21, Parchetul General

Mii de persoane și-au anunțat deja prezența pe rețelele de socializare. Membrii AUR din București și județele limitrofe, precum și simpatizanții se mobilizează într-un protest pentru libertate.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Apelul a fost lansat de către George Simion, care a intrat în greva foamei astăzi ca urmare a abuzurilor statului paralel.

Menționăm că un sondaj exploziv recent plasează partidul AUR peste coaliția PSD-PNL în intențiile de vot pentru europarlamentare, iar George Simion este cotat ca favoritul numărul 1.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Bestiile mafiot-securiste din fruntea Romaniei calca in picioare si ultima farama de democratie, dorind sa reduca la tacere, prin intermediul Justitiei lor aservite, singurul partid real de opozitie din tara si sa-l inchida pe liderul acestuia, ca sa ramana pe scena politica doar partidul lor comasat, dupa modelul PCR, in timp ce gasca securista condusa de banditul Coldea, care si-a permis orice infractiune in tara asta, subminand din temelii intreg statul roman, se plimba in libertate pe unde doreste! Fara o Revolutie de amploare a poporului, in urma careia toate bestiile astea sa fie date jos si executate, neamul asta nu are absolut nici o sansa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE